ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ


ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΠΗΓΗ

Αναίσχυντος τυμβωρύχος του Ελληνικού Εθνικισμού και πολιτικός απατεώνας μέχρι τέλους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν δικαιώνει, απλώς, το ανάθεμα του Ελληνισμού αλλά και τον χαρακτηρισμό του μέτρου απαξίας της Πολιτικής!

Η οικτρή του περσόνα, εν μέσω μιας σκανδαλωδώς ευνοούσας, εγχώριας και διεθνούς, συγκυρίας κατάφερε να οδηγήσει το άλλοτε τρίτο κόμμα της Χρυσής Αυγής στην έβδομη θέση και ΕΚΤΟΣ Βουλής, ενώ ο ίδιος, απευθυνόμενος σε ηλιθίους οι οποίοι και τον στήριξαν, συνεχίζει να θριαμβολογεί βλακωδώς ως και αυτή την στιγμή που οι κάλπες μίλησαν!

Το “Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα” από το 2013 μέχρι τώρα ανέδειξε την εθνοπροδοτική στάση του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής και σήμερα αισθάνεται απολύτως δικαιωμένο από το αποτέλεσμα των εκλογών οι οποίες ήσαν η προσωπική επιλογή ως αρένα αγώνος του Νίκου Μιχαλολιάκου! Και όπως δεν επέτρεψε και στον συνεργάτη των κρατικών μυστικών υπηρεσιών Κώστα Πλεύρη να αναδειχθεί στην Πολιτική, υπόσχεται ότι δεν θα επιτρέψει ούτε στον ομογάλακτό του Νίκο Μιχαλολιάκο να ξανα-“αναπνεύσει” στην πολιτική κονίστρα!

Έτσι, το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019 στέλνει την Χρυσή Αυγή και τον ολετήρα του Ελληνικού Εθνικισμού Νίκο Μιχαλολιάκο στη χωματερή, καταθάπτοντας μαζί του και τις όποιες “ελπίδες” των ηλιθίων που τον πίστεψαν!

Από σήμερα, λοιπόν, ό,τι και όποιος σχετίζεται με την Χρυσή Αυγή αποκτά τον τίτλο της ταφόπλακας του Ελληνισμού, υπέχει ιδιότητα εθνοπροδότη και, ως εκ τούτων, χαρακτηρίζεται εθνικό μίασμα!

Στα τσακίδια τυμβωρύχε του Έθνους, Νίκο Μιχαλολιάκο! Παράδωσε το κομματικό ψιλικατζίδικο σου σε διάδοχο ΑΜΕΣΩΣ διότι η συνέχεια θα είναι ακόμα οικτρότερη για σένα!

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ2

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ27