Περίεργο βαλκανικό «τουρ» για το γιο του Σόρος: Μετά τoν Ράμα βλέπει και τον Ζάεφ


Περίεργο βαλκανικό «τουρ» για το γιο του Σόρος: Μετά τoν Ράμα βλέπει και τον Ζάεφ
ΠΗΓΗ

Φαίνεται πως ο γιος του Τζορτζ Σόρος κάνει «τουρ» στις βαλκανικές χώρες με τις «φιλικού κλίματος» κυβερνήσεις και συναντιέται με τους πρωθυπουργούς τους.

Μετά την επίσκεψη στα Τίρανα επισκέφτηκε και τα Σκόπια.

Εκτός απο γενικότητες του τύπου «προώθηση της συνεργασίας» και «περιφερειακή πρόοδο» δεν αναφέρει το λόγο των επισκέψεών του.

Αν και η σύλληψη της…διεφθαρμένης εισαγγελέως διαφθοράς η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο Ζάεφ μπορεί να έπαιξε το ρόλο της.

Χθες το βράδυ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ότι είχε κατά το χρόνο της συνάντησής του, «συζήτησε το αναξιοποίητο οικονομικό δυναμικό της χώρας και την ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας προς όφελος όλων των Βορειομακεδόνων πολιτών».

Συναντήθηκε και με τον νέο πρόεδρο της χώρας, Στέβο Πενταρόφσκι.

Περίεργο βαλκανικό «τουρ» για το γιο του Σόρος: Μετά τoν Ράμα βλέπει και τον Ζάεφ 22Περίεργο βαλκανικό «τουρ» για το γιο του Σόρος: Μετά τoν Ράμα βλέπει και τον Ζάεφ 3

Πριν δύο ημέρες είχε συναντηθεί εκ νέου με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Ο Αλεξάντερ Σόρος ανέβασε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Instagram

Ο υιός Σόρος γράφει χαρακτηριστικά:

«Μία selfie με τον Έντι! Είναι θαυμάσιο που γύρισα στην Αλβανία να συναντήσω τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα για τις προοπτικές περιφερειακής συνεργασίας, οικονομίας και πρόοδο χωρίς αποκλεισμούς».