Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Αιγύπτιοι Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί ενωμένοι ανέτρεψαν «Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Αιγύπτιοι Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί ενωμένοι ανέτρεψαν «Μουσουλμανική Αδελφότητα».

egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita543

Αιγύπτιοι Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί ενωμένοι ανέτρεψαν «Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Οι Αιγύπτιοι πολίτες (Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί ενωμένοι) κατάφεραν κι ανέτρεψαν τους πράκτορες του Ισραήλ που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους αυτοαποκαλούμενοι «Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Αυτή η ΕΝΩΣΗ των πολιτών , πέρα από τη θρησκεία , κορυφαίο σημάδι αφύπνισης , φυσικά δεν άρεσε στους σιωνιστές γ’ αυτό και άρχισαν τις προβοκάτσιες ώστε να προκαλέσουν εκ νέου τον διχασμό. Δήθεν Χριστιανοί κορόϊδευαν τον Μωάμεθ, δήθεν Μουσουλμάνοι βεβήλωναν Χριστιανικές εκκλησίες.

Ακόμα κι έτσι , οι Αιγύπτιοι κατάλαβαν το παιχνίδι και δεν την πάτησαν. Στην «προοδευμένη» Ελλάδα η ηλιθιότητα στον egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita2χαζοχαρούμενο κόσμο του facebook έχει χτυπήσει κόκκινο.
Ματωμένη αγιογραφία από εκκλησία της Αιγύπτου … πλασάρεται ως βεβήλωση εκκλησίας με σκατά από Μουσουλμάνους στη Λέσβο.
Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ψεύτικη είδηση …γιατί αναφέρεται γενικά στη Λέσβο , που είναι ολόκληρος νομός, κι όχι σε συγκεκριμένη τοποθεσία , ώστε να μην μπορεί να διασταυρωθεί ποτέ. Δεν αναφέρει το πότε, δεν αναφέρονται δηλώσεις από τις αρχές ή την τοπική Μητρόπολη . Κάπου στη Λέσβο κάποτε ,κάποιοι, σίγουρα μουσουλμάνοι… σκάτωσαν τις εικόνες «μας» … Και φυσικά παρόμοιες μούφες που σχεδόν πάντα πηγάζουν από σιωνιστικές πηγές και πράκτορες της egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotitaΜοσάντ κυκλοφορούν ξανά και ξανά στο διαδίκτυο διότι ο κοσμάκης ψοφάει για μούφα. Όλα τα λεφτά είναι στη μούφα. Και τα blog που κυνηγούν τα λεφτά …δεν μπορεί να μην ταΐσουν μούφες στους αναγνώστες …καθώς αυτές έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
Πράκτορας του Ισραήλ ,o Benjamin Weinthal, κυκλοφόρησε τη μούφα ότι δήθεν οι Χριστιανοί στο ΙΡΑΝ μαστιγώνονται επειδή πίνουν κρασί όταν κοινωνούν, Στην πραγματικότητα ο ίδιος ο Αγιατολάχ επισκέπτεται σπίτια Χριστιανών κατά τα Χριστούγεννα για να τους συλληπηθεί για τα παιδιά τους που σκοτώθηκαν στις μάχες του ΙΡΑΝ.
egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita00 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita0 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita3 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita4 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita5 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita6 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita7 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita8 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita9 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita11 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita22 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita33 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita44 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita55 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita66 egyptii-mousoulmani-ke-christiani-enomeni-anetrepsan-mousoulmaniki-adelfotita77Θηλυκός πράκτορας της Μοσάντ, η Debbie Schlussel, κυκλοφόρησε τη μούφα για τους Παλαιστίνιους που παντρεύονται μικρά κοριτσάκια, Στην πραγματικότητα οι γαμπροί συνοδεύονται από τα παρανυφάκια καθώς δεν επιτρέπεται να δουν τις νύφες πριν τον γάμο.
Πράκτορας της Μοσάντ με το γελοίο blog JEWSNEWS διέδωσε ότι η ISIS ποδοπατεί παιδιά Χριστιανών δείχνοντας φωτογραφίες από έναν Ινδό θεραπευτή-μάγο κλπ
Το Ισραήλ …ενδιαφέρεται για τους Χριστιανούς .. και γι’ αυτό εξοπλίζει τους αποκεφαλιστές της Συρίας.
Το Tribune.gr που χοροπηδάει κάθε φορά που οι Ισραηλινοί βάζουν χέρι στην Ελλάδα …δημοσίευσε τη μούφα με τις σταυρωμένες … που είναι σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ.
Εϊναι πολλές οι μούφες που κυκλοφορούν. Είναι δύσκολο να διασταυρώσει κάποιος μία είδηση, ειδικά αν δεν τα πάει καλά με τα Αγγλικά.
Ο χαμογελαστός «Χριστιανός» είναι απλά ένας Ιρανός μουσουλμάνος που δολοφόνησε έναν δικαστή και δεν μετανόησε.
Η γυναίκα με τον σταυρό στο στόμα είναι ζωντανή και όλο το σκηνικό είναι έργο ενός ειδικού στα κινηματογραφικά ειδικά εφέ.
Ο Κιούμπρικ που αναφέρεται στην προσελήνωση …δεν είναι ο Κιούμπρικ αλλά ένας ηθοποιός σύγχρονος και υπάρχει το βίντεο που του δίνονται οι οδηγίες για το τι να πει, πως να το πει και με τι τόνο κλπ.
Η φωτογραφία από τη μαζική εκτέλεση γυναικών είναι από την Ουκρανία αλλά την πλάσαραν ως φωτογραφία από την Αρτα.
Όταν κάποιος δεν αναφέρει συγκεκριμένη πηγή με σύνδεσμο ώστε να διαπιστώσουμε μόνοι μας την αξιοπιστία της είδησης , τυχόν συγκρουόμενα συμφέροντα κλπ … είναι προφανές ότι μας θεωρεί ηλίθιους.
Η δική μας άγνοια μετατρέπεται σε χρήμα στις τσέπες των πονηρών.
Τουλάχιστον να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις που αναφέρονται σε συμβάντα στην Ελλάδα …ειδικά όταν προέρχονται από ανώνυμους Blogger και από σελίδες με γελοία ονόματα.
Όπου μούφα εννοώ ψεύτικη είδηση.