Χιλιάδες διαδικτυακοί λογαριασμοί έχουν αναλάβει την προπαγάνδα για το Χαλέπι


Χιλιάδες διαδικτυακοί λογαριασμοί έχουν αναλάβει την προπαγάνδα για το ΧαλέπιΧιλιάδες διαδικτυακοί λογαριασμοί έχουν αναλάβει την προπαγάνδα για το Χαλέπι

Χιλιάδες διαδικτυακοί λογαριασμοί έχουν αναλάβει την προπαγάνδα για το Χαλέπι

Ο Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός έσπασε του κωδικούς των ηλεκτρονικών μέσων του πυρήνα της ‘ »συριακής αντιπολίτευσης  » και ανακάλυψε ότι γιατροί με εξιδικεύσεις σε ψυχιατρική και ψυχολογία είναι αυτοί που επιμελούνται τα μέσα της προπαγάνδας της.

Αποδεικνύεται ότι 5.000 λογαριασμοί στο Facebook και σε άλλες σελίδες έχουν στόχο να διεξαγάγουν ψυχολογικό μιντιακό πόλεμο.

Όλοι αυτοί οι λογαριασμοί έχουν έδρα την Κωνσταντινούπολη όπου οι εξπέρ στη μιντιακή προπαγάνδα χρηματοδοτούνται από Κατάρ και Σ Αραβία.Αυτοί οι ειδήμονες ψυχολόγοι και ψυχίατροι είναι οι επιμελητές και διαχειριστές των δημοσιεύσεων που αφορούν κυρίως τη μάχη του Χαλεπίου.

Υπό την άμεση εποπτεία του επικεφαλή της συριακής αντιπολίτευσης Riad Hijab και άλλων που τα ονόματα τους δημοσιοποιούνται από το Συριακό Ηλεκτρονικό Στρατό 5 άτομα διανέμουν το μιντιακό πόλεμο για τους φοιτητές του Χαλεπίου για τους κατοίκους του Δυτικού Χαλεπίου για τους φοιτητές από το Ιντλίμπ που έρχονται στο Χαλέπι  και για άλλες ομάδες του πληθυσμού που αποτελούν στόχο της προπαγάνδας….

Ο  Nidal Khatib είναι υπεύθυνος για τους φοιτητές του Χαλεπίου ο Amar Ayub είναι ο υπέυθυνος ψυχίατρος επίσημος της ομάδας όπως και ο Dr Saeed Alroehl ο ψυχολόγος….

dimpenews.com