Αίγυπτος: Η επανάσταση υπό την ομηρία της μαριονέτας των παγκοσμιοποιητών


Αίγυπτος: Η επανάσταση υπό την ομηρία της μαριονέτας των παγκοσμιοποιητώνΑίγυπτος: Η επανάσταση υπό την ομηρία της μαριονέτας των παγκοσμιοποιητών

Αίγυπτος: Η επανάσταση υπό την ομηρία της μαριονέτας των παγκοσμιοποιητών

Του Paul Joseph Watson (Infowars.com)

Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι έχει ζητήσει από τον αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ να παραιτηθεί υπέρ του ανδρεικέλου της παγκοσμιοποίησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι που τώρα ετοιμάζεται να ενεργήσει σαν το ‘Μαγικό Αυλό’ για μια επανάσταση που έχει τεθεί υπό ομηρία από την παγκόσμια ελίτ.

Μιλώντας με την συνάδελφό του, μέλος του CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων), Christiane Amanpour, ο Μπρεζίνσκι είπε αυτή την εβδομάδα στο ABC News, ότι «ο Μουμπάρακ θα πρέπει να πειστεί να βγει εκτός εξουσίας, και ότι η συμβουλή αυτή είναι προς το συμφέρον του, καθώς και προς το συμφέρον όλης της Αιγύπτου και ότι ήδη θέτει σε κίνηση μια διαδικασία η οποία θα τον διευκολύνει σε αυτό”.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι προειδοποίησε για μία «παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» κατά τη διάρκεια συνάντησης του CFR πέρυσι, που απειλεί να ανατρέψει την υφιστάμενη διεθνή τάξη, είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι απευθύνει έκκληση για την απομάκρυνση του Μουμπάρακ, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένας υπάκουος δούλος στη νέο-ελίτ της παγκόσμιας τάξης.

Έγινε γνωστό στους κύκλους της παγκοσμιοποίησης του Brzezinski, τουλάχιστον πριν από τρία χρόνια ότι η Αίγυπτος παραπαίει στο χείλος μιας εξέγερσης και ότι μια άλλη πολιτική οντότητα θα καλύψει το αναπόφευκτο κενό εξουσίας, αν η ελίτ δεν βγει μπροστά από το παιχνίδι.

Γι ‘αυτό η αμερικανική πρεσβεία και εκπαιδευμένοι ηγέτες ανταρτών θα διεισδύσουν στις ομάδες της αντιπολίτευσης από την αρχή, καθώς αποκάλυψε το Σάββατο η Telegraph.

Οι γεωπολιτικοί ελιγμοί των ΗΠΑ και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι η εξέγερση στην Αίγυπτο καθοδηγείται από γνήσιες διαμαρτυρίες σχετικά με την απότομη αύξηση των τιμών των τροφίμων, της υψηλής ανεργίας, της βιαιότητα της πολιτικής και ότι το δίκαιο του λαού κατάφερε και ανέτρεψε τα 30 χρόνια δικτατορίας.

Ωστόσο, εάν επιτρέψουν στον τυχοδιώκτη (carpetbagger) της παγκοσμιοποίησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι να καταλάβει την εξουσία, οι ενέργειές των διαδηλωτών είναι μάταιες και τελικά άνευ αξίας.

Ωστόσο, εάν αυτές επιτρέπουν παγκοσμιοποίησης ψευτοπολιτικός Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι να καταλάβουν την εξουσία, οι διαδηλωτές ώστε οι ενέργειές τους είναι μάταιες και τελικά άνευ αξίας.

Αντιμέτωπος με τους διαδηλωτές στο Κάιρο χθες, ο Ελ Μπαραντέι ζήτησε από τον Μουμπάρακ να κατέβει και υποσχέθηκε «αλλαγή μέσα σε λίγες μέρες».

«Είστε οι ιδιοκτήτες αυτής της επανάστασης. Είστε το μέλλον»,δήλωσε ο Ελ Μπαραντέι. “Το βασικό αίτημά μας είναι η αποχώρηση του καθεστώτος και η απαρχή μιας νέας Αιγύπτου, στην οποία κάθε Αιγύπτιος θα ζει στην αρετή, την ελευθερία και αξιοπρέπεια.”

Οι Αιγύπτιοι μπορεί να είναι οι ιδιοκτήτες της επανάστασης, αλλά οι ιδιοκτήτες του ίδιου του Ελ Μπαραντέι είναι απασχολημένοι το να καταλάβουν αυτή την επανάσταση, εγκαθιστώντας μια μαριονέτα που θα συμμορφώσει την Αίγυπτο να συνεχίζει ως κράτος-πελάτης της παγκοσμιοποίησης, όπως ο Μουμπάρακ ήταν για τα τελευταία 30 χρόνια. Γνωρίστε το νέο αφεντικό, το ίδιο όπως το παλιό αφεντικό.

Ο Ελ Μπαραντέι χρησιμεύει για το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων, η οποία την Παρασκευή εξέδωσε ένα δελτίο τύπουδιαμαρτυρόμενη για την απόφαση εξ ονόματος των αιγυπτιακών αρχών , να θέσουν Ελ Μπαραντέι κατ ‘οίκον περιορισμό.

Η Διεθνής Ομάδα Κρίσεων είναι μια σκιώδη ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) που έχει ετήσιο προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι το λαμβάνει το χρηματοδότηση από τους ομοίους του Carnegie, το Ίδρυμα Ford (Ford Foundation), το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, καθώς και το ‘Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας’ (Open Society Institute) του George Soros. O ίδιος ο Σόροςείναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οργάνωσης .

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια σημαντική γεωπολιτική ομάδα καθοδήγησης για την παγκόσμια ελίτ.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος Ελ Μπαραντέι τους έχει προετοιμαστεί για να διευθύνει την μετά-Μουμπάρακ κυβέρνηση θα πρέπει να κρούσει κώδωνα του κινδύνου που θα ηχεί στα αυτιά του κάθε διαδηλωτή που διαμαρτύρεται στο όνομα της προσπάθειας να παλέψει για την Αίγυπτο μακριά από τα νύχια ενός νέου ελέγχου της παγκόσμιας τάξης.

Πράγματι, ακόμη, ο ίδιος ο Μουμπάρακ φαινομενικά αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η χρησιμότητά του για την παγκόσμια ελίτ εξουσίας έχει κάνει τον κύκλο της, σχολιάζοντας κατά τη διάρκεια μιας δήλωσής του, το Σάββατο, ότι οι διαμαρτυρίες ήταν «μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου να τιναχθεί η σταθερότητα και να καταστραφεί η νομιμότητα» του πολιτικού συστήματος

Ο Ελ Μπαραντέι είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μια μακροπρόθεσμη πλοκή για να ανατρέψει και να κατευθύνει την έκβαση της επανάστασης που η παγκόσμια ελίτ ήξερε ότι ερχόταν τρία χρόνια μπροστά. Αν και η εγκατάσταση του ως πρόεδρος μαριονέτα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τις πολιτικές ελευθερίες προσωρινά να αποκαθίστανται ως μια συμβολική χειρονομία, το πεπρωμένο της Αιγύπτου θα εξακολουθεί να είναι σταθερά κάτω από τον έλεγχο των ιδίων ομάδων που κινούσαν τα νήματα της κυβέρνησης Μουμπάρακ για τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Με ‘αλά Αφγανιστάν’ νοθευμένες εκλογές που θα προκύψουν, ο αιγυπτιακός λαός θα δώσει ψευδή απόφαση επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο ελεγχόμενες μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θα επευφημήσουν για το γεγονός ως ένα βαρυσήμαντο γεγονός για τη δημοκρατία στη Μέση Ανατολή, αλλά η πραγματική κληρονομιά της επανάστασης θα θαφτεί και οι Αιγύπτιοι τελικά θα συνειδητοποιήσουν ότι ήταν τα θύματα μιας σκληρής εξαπάτησης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Infowars