Η Zakharova κάλεσε την Power στη Συρία για να της δείξει την «Αμερικανική Ντροπή»


Η Zakharova κάλεσε την Power στη Συρία για να της δείξει την «Αμερικανική Ντροπή»Η Zakharova κάλεσε την Power στη Συρία για να της δείξει την «Αμερικανική Ντροπή»

Η Zakharova κάλεσε την Power στη Συρία για να της δείξει την «Αμερικανική Ντροπή»

Η επίσημη  εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στη σελίδα της στο Facebook κάλεσε την πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Samantha Power ,  να πάει μαζί της στη Συρία, « για να μάθει την  έννοια της λέξης ντροπή.»

Αυτή η δήλωση έγινε σε απάντηση στις δηλώσεις της Power ότι  η Ουάσιγκτον δεν υποστηρίζει τους μαχητές  του Daishev *, και η  Ρωσική Ομοσπονδία θα «πρέπει να ντρέπεται» για τέτοιες λέξεις.

Η Ζαχάροβα  έγραψε ότι η συνάδελφος θα πρέπει να δει με τα ίδια της  τα μάτια τι συμβαίνει στη Συρία, για να καταλάβει  πώς  ζουν οι απλοί πολίτες και να   επικοινωνεί  μαζί τους. Με αυτό τον τρόπο η Power θα αντιληφθεί  ότι στην Ουάσιγκτον έχουν σοβαρά λάθος στην κρίση τους.
Η  Ζαχάροβα πρόσθεσε ότι είναι έτοιμη  να πληρώσει το σύνολο των χρηματοοικονομικών εξόδων προσωπικά. Επίσης η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών ζήτησε από την  συνάδελφό της, να μην φοβάται αυτό το ταξίδι. «Μαζί μου δεν σας αγγίξειξει κανέις. Λοιπόν, σε περίπτωση που πάλι χτυπήσετε κάπου  «κατά λάθος».  Τότε θα ξέρεις τι είναι ντροπή », – πρόσθεσε η Zakharova.
Μαρία Ζαχάροβα επίσημος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας ( μαζί μου κανείς δεν θα σε πειράξει. Μόνο αν κτυπήσετε  και πάλι κάπου «κατα λάθος». Τότε θα ξέρεις τι σημαίνει ντροπή
REACTOR

Η  Ρώσίδα πολιτικός είπε ότι μιλά πάντα με τους Σύρους, οι οποίοι της λένε  την πραγματική κατάσταση στη χώρα. Επιπλέον, η Μαρία Zakharova υπενθύμισε στην Power ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συχνά μιλά για τις δραστηριότητές της και υποστηρίζει τους τρομοκράτες. Ως απόδειξη η Ρωσίδα πολιτικός  πρόσθεσε μια  φωτογραφία, η οποία δείχνει τον Πρόεδρο  των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν να συναντιέται με αντιπροσωπεία των Αφγανών  μουτζαχεντίν στο Λευκό Οίκο το 1983.

* – Daishev διαφορετικά ισλαμικό κράτος ή ISIS Η οργάνωση έχει αναγνωριστεί ως τρομοκρατική και απαγορευμένη  στη Ρωσία με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ….
https://inforeactor.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr