Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!


Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι!

Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!Η Ε.Ε… στέλνει τα λεφτά μας στο Χαλέπι δήθεν για ιατρική κάλυψη κι επισκευές υποδομών. Ποιος τα παραλαμβάνει εκεί; Οι αποκεφαλιστές που φοράνε τα Λευκά Κράνη και παριστάνουν τους διασώστες;

Ποιος θα ελέγξει ότι δεν θα γίνουν Χημικά Όπλα που θα τα ρίξουν στις περιοχές που ελέγχει ο Άσαντ;
Θα διαμαρτυρηθεί κανείς γι’αυτή τη χρηματοδότηση;

Μάλλον είναι περίπλοκο…

Τα λεφτά τα στέλνει η Ε.Ε …άρα το μερίδιο που αντιστοιχεί στην Ελλάδα είναι μικρό.
Και πως να πεις όχι στη χρηματοδότηση που στα χαρτιά προορίζεται για τον επισιτισμό των πληγέντων…από τον πόλεμο που η ίδια η Ε.Ε μαζί με τις ΗΠΑ χρηματοδότησαν για το καλό του Ισραήλ και του Σιωνισμού.

Χωρίς να μας ρωτήσει κανείς …χωρίς να ξέρουμε ποιος αποφασίζει…βρισκόμαστε αυτομάτως ως χώρα να στηρίζουμε τον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας, κατά του Ιράκ ,να στηρίζουμε το πραξικόπημα της Ουκρανίας, τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και την ισοπέδωση της Συρίας.
Η διεύρυνση της Νέας Τάξης… χρηματοδοτείται από εμάς… εν αγνοία μας φυσικά…την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι εκ των αφελών χορηγών αγνοούν ότι όλο αυτό το αίμα χύνεται..βάσει σχεδίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «φιλανθρωπική» οργάνωση, «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»του SOROS είναι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!
Τα ΜΜΕ θρηνούν τους νεκρούς αποκεφαλιστές της οργάνωσης «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»

Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!2Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!3Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!5Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!8Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!7Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!9Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!10Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!11Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!12Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!13Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!14Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!15Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!17

ΒΙΝΤΕΟ