ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”


ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”

Η άμεση διαπλοκή του Ισραηλιτικού κράτους στο συριακό έχει πλέον αρχίσει να γίνεται κοινός τόπος και για το εβραικό κοινό. Μετά τις αποκαλύψεις τηςHaaretz για τη νοσηλεία των ισλαμιστών τρομοκρατών, τώρα μαθαίνουμε από την Jerusalem Post ότι ο Mendi Safadi, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Ayoub Kara (του κόμματος Likud), συναντήθηκε με μέλη της ”συριακής αντιπολίτευσης” που θέλουν ”φιλικές σχέσεις με το Ισραήλ”:Ο Safadi συναντήθηκε με ηγέτες των σύριων ανταρτών πριν μιάμισι εβδομάδα στη Βουλγαρία, και του παρέδωσαν μηνύματα για το γραφείο του Πρωθυπουργού. Του μετέφεραν επίσης συγχαρητήριες επιστολές για τον νεοκλεγέντα Πρόεδρο Reuven Rivlin.
Ο Ισραηλινός Δρούζος που βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους αποκαλούμενους ”αντάρτες” ( ισλαμιστές τρομοκράτες) μεταφέρει και ένα πρόσφατο επείγον μήνυμα για τον Ισραηλινό Στρατό :

”Η συριακή αντιπολίτευση επικοινώνησε μαζί μου χθες [Τετάρτη] σε ένα μήνυμα Whatsapp και μου ζήτησε να μεταφέρω στον [Ισραηλινό] Πρωθυπουργό ότι το Ισραήλ θα πρέπει να δώσει στη Χεζμπολάχ και στο Ιράν και άλλο ένα σκληρό χτύπημα για να σταματήσει την πρόοδό τους. Ο διοικητής της αντιπολίτευσης μου έδωσε όλες τις συντεταγμένες των θέσεων του Συριακού στρατού και της Χεζμπολλά. “
Αφού η Χεζμπολλά και το Ιράν έφαγαν αυτό το σκληρό χτύπημα τώρα θέλουν να δείξουν ότι ανθίστανται και ότι μπορούν να συνεχίσουν να μάχονται, δηλώνει.

Η ισραηλινή εφημερίδα σε σχολιασμό του μηνύματος, αποδίδει στους εξτρεμιστές ισλαμιστές φιλικές σχέσεις με την χώρα του Ισραήλ, αναφέροντας ότι οι”αντάρτες, προειδοποιούν το ισραηλινό κράτος ότι μια νέα γραμμή άμυνας αναπτύσσεται στα νότια …
Ο Iσραηλινός Δρούζος που έχει τακτική συνεργασία με την συριακή αντιπολίτευση στέλνει μήνυμα συναγερμού στον Ισραηλινό στρατό πριν ο άξονας αυτός καταλάβει το Συριακό Γκολάν που βρίσκεται στα σύνορα με το Ισραήλ.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”Η εφημερίδα παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι το Ισραήλ εμπλέκεται στα εσωτερικά γείτονος χώρας, εφόσον υποστηρίζει την κατοχή των συριακών εδαφών κοντά στα ισραηλινά σύνορα από τους ισλαμιστές τρομοκράτες και όχι από τον νόμιμο τακτικό στρατό.

Ο Mendi Safadi προειδοποιεί ότι ο ”άξονας” των συριακών δυνάμεων και της Χεζμπολλά που έχουν βοήθεια και από το Ιράν , παίρνουν από την ”αντιπολίτευση” συνεχώς τα εδάφη που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.
Ένας σύριος αντάρτης ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση από τη Χεζμπολλά και τον συριακό στρατό που πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση κατά των εξεγερμένων στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων με το Ισραήλ.
Η J P, χρησιμοποιώντας την κατασκευασμένη ”πηγή” του ψευδεπίγραφου ”συριακού παρατηρητηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων” του Λονδίνου, που χειρίζεται ο πολύ καλά φυλασσόμενος από την ΜI5, Rami Abdulrahman, τονίζει ότι και αυτός προειδοποιεί το Ισραήλ να μην υποτιμά τις σημαντικές προόδους του συριακού στρατού στην παραμεθόρια περιοχή.
ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”Ο δε Ισραηλινός μεσάζοντας μεταξύ τρομοκρατών και Ισραήλ, προσθέτει ότι ησυριακή κυβέρνηση θα έχει τεράστιο κόστος που δέχεται την υποστήριξη από την Χεζμπολλά, το Ιράν και τη Ρωσία ενώ οι ” αντάρτες είναι απλοί άνθρωποι χωρίς όπλα”.
Οι αντάρτες υπέστησαν βαρειές απώλειες και υπήρξαν πολλοί τραυματίες που πέρασαν στο Ισραήλ για να λάβουν ιατρική περίθαλψη. Γύρω στους 2000 αντάρτες έτυχαν περίθαλψης και νοσηλείας στο Ισραήλ.
μια από τις μυστικές συναντήσεις του Σαφάντι
Ο Safadi επισημαίνει ότι οι Ισραηλινοί σταμάτησαν κάθε επαφή με τα μέλη της Αλ Νούσρα, από τότε που κηρύχθηκαν τρομοκρατική οργάνωση ( παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία). Όμως με αυτή του την επισήμανση ο ”σύνδεσμος” προδίδει την προηγούμενη-αν όχι και τρέχουσα- συνεργασία των ισραηλινών αρχών με τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Συρίας.
Καθησυχάζει τον εβραικό λαό, ότι η Αλ Νούσρα έχει ”μικρή παρουσία” .
”Το Ισραήλ βρίσκεται σε επαφή μόνο με τον FSA [ελεύθερος συριακός στρατός]”….
Η Αλ Νούσρα έχει μικρή παρουσία στο Νότο…”
dimpenews.com