Πολίτες της Υεμένης διαμαρτυρήθηκαν κατά των Σαουδαράβικων βομβαρδισμών και των προδοτών που τους υποστηρίζουν!


Πολίτες της Υεμένης διαμαρτυρήθηκαν κατά των Σαουδαράβικων βομβαρδισμών και των προδοτών που τους υποστηρίζουν!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RT

Πολίτες της Υεμένης διαμαρτυρήθηκαν κατά των Σαουδαράβικων βομβαρδισμών και των προδοτών που τους υποστηρίζουν!Χιλιάδες πολίτες της Υεμένης οργάνωσαν μια μαζική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Σαναά για να διαμαρτυρηθούν κατά τωνΣαουδαράβικων βομβαρδισμών οι οποίοι πρόσφατα συμπλήρωσαν το τρίτο έτος.
Η συνεχιζόμενη στρατιωτική εκστρατεία της Σαουδικής Αραβίας υπό την ηγεσία του συνασπισμού  ξεκίνησε το Μάρτιο του 2015.

Το πλήθος κάλεσε την αντιστασιακή κυβέρνηση των Houthi να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημιουργώντας δυνάμεις εκτάκτης ανάγκης και εξόπλισης πολιτών!
Οι δυνάμεις έκτακτης ανάγκης αποσκοπούν στο να μπορέσουν οι Χούθι να κυνηγήσουν τους υποστηρικτές της λεγόμενης «πέμπτης φάλαγγας» της Σαουδικής Αραβίας υπό την ηγεσία στρατιωτικής συμμαχίας.

«Κάνουμε έκκληση προς το Πολιτικό Συμβούλιο και την έκκληση προς την κυβέρνηση και τους επισκόπους να καλέσουν για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το συντομότερο δυνατόν, διότι ήδη αντιμετωπίζουμε τον άδικο επιθετικό πόλεμο για δύο χρόνια και έχουμε πλέον εισέλθει στο τρίτο έτος,»είπε ο διαδηλωτής Amer αλ-Salmi, στο πρακτορείο ειδήσεων Ruptly RT.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά όσους πιστεύουν ότι είναι προδότες και υποστηρικτές της Σαουδικής ΒΑΡΒΑΡΙΑΣ στην Υεμένης.

Η μαζική εκδήλωση προχώρησε κατά μήκος του Αεροδρομίου. Μια σειρά από βασικούς ομιλητές παρότρυναν την ενότητα και ζήτησε τη δημιουργία ενός εσωτερικού μετώπου για να αντιμετωπίσει την Σαουδική πολεμική μηχανή και τους προδότες τους οποίους κατηγορούν ότι εργάζονται για τη Σαουδική μοναρχία.

“Ο λαός της Υεμένης είναι πλήρως προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα δεν έχει σημασία το μέγεθος. Οι άνθρωποι της Υεμένης εξαρτώνται από τον Παντοδύναμο Θεό και βασίζονται στον Θεό και εξαρτώνται από την αυτο-ανάπτυξη μέρα με τη μέρα” συνέχισε ο Ανσάρ Αλλάχ .
Ο Υεμένικός εμφύλιος πόλεμος ξεκίνησε το 2015 μεταξύ των δύο παρατάξεων που τώρα και οι δυο ισχυρίζονται ότι αποτελούν την κυβέρνηση της Υεμένης. Οι δυνάμεις Χούθι ελέγχουν πλέον μέρος της χώρας συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Σαναά (Δυτική Υεμένη) και η συμμαχία με δυνάμεις πιστές στον πρώην πρόεδρο Αλί Αμπντουλάχ Σαλέχ ελεγχουν την Ανατολική Υεμένη .

                                        ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΥΕΜΕΝΗΣ

Πολίτες της Υεμένης διαμαρτυρήθηκαν κατά των Σαουδαράβικων βομβαρδισμών και των προδοτών που τους υποστηρίζουν!

Στο έδαφος, παλεύουν τώρα τις δυνάμεις πιστές στην κυβέρνηση του Abdrabbuh Μανσούρ Χαντί, που βασίζεται στο Άντεν. Hadi, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη χώρα το 2015, και έχουν καλέσει τη Σαουδική δύναμη απο αέρος για την καταπολέμηση των Χούθι.

Σε πάνω από δύο χρόνια αμείλικτη η Σαουδική ηγεσία βομβαρδίζει περισσότεροι από 10.200 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί. Τουλάχιστον άλλοι 40.000 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ περισσότερα από τρία εκατομμύρια πολίτες της Υεμένης έχουν εκτοπιστεί.

Καθώς οι μάχες μαίνονται, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν έντονα επικριθεί για το ρόλο τους στην όπλιση και την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας υπό την ηγεσία του συνασπισμού, εν μέσω αυξανόμενων ενδείξεων για εγκλήματα πολέμου, απώλειες αμάχων.