Όσοι θέλουν να πέσει ο Ερντογάν θέλουν να επαναφέρουν τους Κεμαλιστές στην εξουσία, αυτούς που μας σφαγιάσαν!!!


Όσοι θέλουν να πέσει ο Ερντογάν θέλουν να επαναφέρουν τους Κεμαλιστές στην εξουσία, αυτούς που μας σφαγιάσαν!!!Όσοι θέλουν να πέσει ο Ερντογάν θέλουν να επαναφέρουν τους Κεμαλιστές στην εξουσία, αυτούς που μας σφαγιάσαν!!!

GROTHIA.GR: ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΥΡΙΑ,ΙΡΑΝ ΚΛΠ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΜΩΣ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!!
ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Αυτοί που θέλουν να πέσει ο Ερντογάν είτε συνειδητά είτε λόγω άγνοιας … θέλουν πρακτικά να επαναφέρουν τους Κεμαλιστές στην εξουσία.

Ο Κεμάλ,ο περιούσιος , ο δυτικόφιλος, αντι-ισλαμιστής … ήταν αυτός που αποκαλούσαμε μέχρι χθες …σφαγέα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων.

Οι Κεμαλικοί ήταν που αιματοκύλησαν και κατέλαβαν την Κύπρο με την βοήθεια των «συμμάχων» μας Αγγλίας και ΗΠΑ.
Οι Κεμαλικοί και η δυτικόφιλη Χουριέτ ήταν που κατέβασαν τη σημαία από τα Ίμια, σκότωσαν 3 αξιωματικούς κι έδωσαν πάτημα στα λαμόγια του Ελληνικού Στρατού να μας φορτώσουν 84 δισεκατομμύρια ευρώ σε εξοπλιστικά.

Όλες οι συγκρούσεις μεταξύ Ελληνικού και Τουρκικού Στρατού των τελευταίων 40 ετών ήταν αποτέλεσμα του ελέγχου του Τουρκικού Στρατού από Κεμαλιστές.

Όλα τα πραξικοπήματα από τα οποία υπέφερε η Τουρκία ήταν έργα Κεμαλικών.
Και η κατάρριψη του Ρωσικού αεροπλάνου πάλι έργο Κεμαλικών.
ΟΙ Κεμαλικοί δεν δίστασαν ποτέ να σκοτώσουν κι Έλληνες αλλά και Τούρκους όποτε έπαιρναν τέτοια εντολή από τους επικυρίαρχους.

Κι αυτούς τους πράκτορες των επικυρίαρχων έσπευσε να προστατεύσει η «Ελληνική» δικαιοσύνη και ο ΣΚΑΙ-Soros κι άλλοι ακριβοδίκαιοι φωστήρες όπως ο Δοξιάδης.
Όπως δεν ταυτίζονται οι Έλληνες με τους ελληνόφωνους δημοσιογράφους , στρατιωτικούς και πολιτικούς …έτσι δεν ταυτίζονται και οι Τούρκοι με τους τουρκόφωνους δημοσιογράφους, στρατιωτικούς και πολιτικούς.
Αν πχ συνελάμβαναν οι Τούρκοι τον Παπαδήμο, τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά , τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Καμμένο και τον Τσίπρα … θα ήθελε κανείς από εμάς να τους απελευθερώσουν και να μας τους επιστρέψουν για να συνεχίσουν τη «σωτηρία» μας ;

Ποιοι όμως θα ήταν αυτοί που θα αγωνιούσαν για την υγεία τους περισσότερο ;
Εμείς … ή οι τοκογλύφοι ;