Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Χαμάς κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Χαμάς κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Χαμάς κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1) Το Δικαστήριο της ΕΕ έβγαλε την Χαμάς από τη λίστα των τρομοκρατικών ομάδων
2) Η Ρωσία δεν θεωρεί, Χεζμπολάχ, Χαμάς και Κούρδους, τρομοκρατικές οργανώσεις
3) Η Χαμάς κάνει στραβά μάτια στις στρατιωτικές δραστηριότητες της Φατάχ
4) ΧΑΜΑΣ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
5) Για όσους δεν το ξέρουν: Χαμάς, μια δημιουργία του Ισραήλ
6) Ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ, δεν είναι η Χαμάς
7) Ίδιους πόνους έχουν Αυγή,ISIS και Soros!!! «Για πρώτη φορά, εδώ και τριάντα χρόνια, στις βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα στην Αίγυπτο, δεν θα συμμετάσχει η Μουσουλμανική Αδελφότητα, το βασικότερο κίνημα της αντιπολιτεύσεως, που καταστέλλεται βιαίως από το 2013.»

8) Η IS-ISrael συνεχίζει να δολοφονεί Αιγύπτιους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επειδή ενωμένοι ανέτρεψαν τον πράκτορα της Δύσης Morsi και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα
9) Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα
10) Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες
11) Αιγύπτιοι Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί ενωμένοι ανέτρεψαν «Μουσουλμανική Αδελφότητα».
12) Μουσουλμανική Αδελφότητα : Αραβική Άνοιξη, Ισλαμικός Χειμώνας
13) Οι Βρετανοί στηρίζουν τους αποκεφαλιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Αιγυύπτου
14) Ιορδανία: Επιστροφή της Μουσουλμανικής-ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ-Αδελφότητας στις βουλευτικές εκλογές
15) Η σχέση των παγκοσμιοποίητών και των ισλαμιστών της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας»
16) Άσαντ: Ο Ερντογάν επιβάλει ισλαμική ατζέντα της Μασονικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας
17) Ο Ελευθεροτεκτονισμός στον μουσουλμανικό κόσμο

Φαταχ και Χαμας είναι τα 2 μεγαλύτερα κόμματα της Παλαιστίνης!
Η Φατάχ του συγχωρεμένου Τιτανομέγιστου ηγέτη Αραφάτ εδρεύει και ελέγχει τη δυτική όχθη και η Χαμάς τη Γαζα!
Η Παραστρατιωτική Χαμάς όπως είχε παραδεχτεί το πρώην ρεπουμπλικανός των ΗΠΑ Rοn Paul είχε δημιουργηθεί απο το ίδιο το Ισραήλ ώστε να αποδυναμώσει την Φατάχ του Αραφάτ, και επίσης πιθανολογούμε πως δημιουργήθηεκ για να δίνει τροφή και αφορμή στους Σιωνιστές Ιμπεριαλιστές Ισραηλινούς να βομβαρδίζουν τη Γάζα διαρκώς ως απάντηση στις λυγμένες ρουκέτες της Χαμάς (που ποτέ δεν έιχαν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα μπροστά στην Αντιπυραυλική ασπίδα του Ισραήλ)!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Χαμάς κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!3Η Χαμάς θεωρεί η ίδια οτι είναι γέννημα της δολοφονικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας που εδρεύει στην Αίγυπτο και στήριξε τον Σφαγέα Μόρσι κατα την Αραβική επανάσταση!!!
Γι αυτό τον λόγο τα τελευταία έτη που ανέλαβε ο αντιστασιακός Αλ Σίσι την εξουσία της Αιγύπτου δεν ανοίγει τα σύνορα με την Γάζα μιας και θεωρεί την Χαμάς εγκληματική οργάνωση λόγω των σχέσεων της με την Μ ουσουλμανική αδελφότητα που ο ίδιος απαγόρευσε να κατέβει στις εκλογές μετα απο 30 έτη για πρώτη φορά κρίνοντας την παράνομη και εγκληματική βάσει νόμου!
Η ίδια η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιούργησε και το ISIS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του Ισραηλ!

(Πληροφορίες σύνδεσης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας με την Μασονία και την cia στα links παραπάνω)

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χεσμπολάχ(το παραστρατιωτικό κόμμα του Λιβάνου) εξόπλισε παλιότερα την Χαμάς και έμαθε στα μέλη της πως να ανοίγουν τούνελ.. για να αντιμετωπίσουν το παράνομο κράτος και κατακτητή Ισραηλ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Χαμάς κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!2Παρά το γεγονός αυτό σε κάλεσμα της Χεσμπολαχ στην Χαμάς να μεταβεί και να αντιμετωπίσει στη Συρία το ISIS η Χαμάς αρνήθηκε λέγοντας πως εχθρός τους είναι μόνο το κράτος του Ισραήλ! Έτσι λοιπόν παγώσαν οι σχέσεις Χεσμπολάχ Χαμάς εδώ και λίγα έτη!

Όμως εχτές σε μια τεράστια δήλωσει μάθαμε πως η Χαμάς ανακοίνωσε οτι κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!

Την πληροφορία αυτή έδωσαν στο πρακτορείο Reuters πηγές από χώρες του Κόλπου.

Η είδηση που θα αναλυθεί στη συνέχεια, αφορά την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας και φέρεται να έχει αποφασίσει να πάψει να διακόψει τους δεσμούς της με τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα»!

Αυτό φαίνεται πως θα είναι το νόημα του νέου κειμένου πολιτικών της θέσεων που αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, τις οποίες έδωσαν πηγές από χώρες του Κόλπου!

Η “στροφή” αυτή της Χαμάς φαίνεται ότι έχει ως στόχο τη βελτίωση των σχέσεών της με τις χώρες του Κόλπου και την Αίγυπτο, η οποία θεωρεί “τρομοκρατική οργάννωση” την Αδελφότητα!!!

Έτσι λοιπόν με αυτήν τη κίνηση που αποτελεί γροθιά στους Σιωνιστές και Ουαχαμπιστές εξτρεμιστές αναμένουμε τις αντιδράσεις του Άλ Σίσι και της Χεσμπολάχ και αναμένουμε διαύλους επικοινωνίες ανάμεσα τους αλλά και περαιτέρω ενίσχυσης τους εκατέρωθεν!