Ο Σιωνισμός μοχθεί για τη δημιουργία του Κουρδιστάν!!!


Ο Σιωνισμός μοχθεί για τη δημιουργία του Κουρδιστάν!!!

Ο Σιωνισμός μοχθεί για τη δημιουργία του Κουρδιστάν!!!Ο Σιωνισμός μοχθεί για τη δημιουργία του Κουρδιστάν!!!Ο Σιωνισμός μοχθεί για τη δημιουργία του Κουρδιστάν!!!2Ο Σιωνισμός μοχθεί για τη δημιουργία του Κουρδιστάν!!!3

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει το «κομμουνιστικό» PYD και το στρατιωτικό του σκέλος YPG … κι ο ίδιος ο φασίστας και σεξιστής Trump στηρίζει το YPG και την επικράτηση των «Κούρδων κομμουνιστών» … στέλνοντας μισθοφόρους και κλιμάκια της CIA στην περιοχή.

Συμπτωματικά κι ο Netanyahu στηρίζει επίσης τους «Κούρδους Κομμουνιστές» και εντελώς συμπτωματικά στην περιοχή κάνει άντληση πετρελαίου …μία εταιρία , η GENEL , συμφερόντων …των Rothschild. Kαι ποιοι προστατεύουν τις εγκαταστάσεις των Rothschild … οι PESHMERGA. Και ποιους διαφήμισε ο Bernard Henri Levy με σχετικό ντοκιμαντέρ; Τους Peshmerga.

Καταλάβατε τώρα τι εννοούσε ο Λόρδος Byron όταν έλεγε ότι ένας Rothschild βασιλεύει στο Κονγκρέσο , είτε επί Βασιλικών, είτε επί φιλελευθέρων. Ένας Rothschild έβαζε τους ξεβράκωτους Ισπανούς να εξεγερθούν κι έκανε να τρέμουν βασίλεια και πρωθυπουργούς.
Και το ίδιο συμβαίνει με τη Συρία. Δεξιοί κι Αριστεροί … παπαγαλίζουν όλοι ότι τους πουν οι Rothschild κι εξασφαλίζουν μία θέση στη Βουλή και μερίδιο από τις σάρκες μας.