Το NATO αποφάσισε να εμπλακεί στις επεμβάσεις σε Συρία και Ιράκ!


Το NATO αποφάσισε να εμπλακεί στις επεμβάσεις σε Συρία και Ιράκ!

Το NATO αποφάσισε να εμπλακεί στις επεμβάσεις σε Συρία και Ιράκ!Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί υπογράφουν για λογαριασμό μας όλους τους πολέμους της Νέας Τάξης εναντίον λαών που δεν πείραξαν ποτέ κανέναν, ούτε την Ελλάδα φυσικά. Πάντα με τις ύαινες, πάντα με τους θύτες και ποτέ με τα θύματα. Ούτε για αστείο δεν θα λάμβαναν υπόψη τις δικές μας ανησυχίες , τα δικά μας συμφέροντα.

Οι επικυρίαρχοι αποφασίζουν ποιος θα μπει στη Βουλή και ποιος στη φυλακή …και όχι εμείς. Εμείς απλά θα πληρώνουμε μέρος από το κόστος αυτών των πολέμων για τους οποίους ποτέ δεν ερωτηθήκαμε. Η συμμετοχή του ΝΑΤΟ σε επιχειρήσεις μέσα στη Συρία … θα απαιτήσει επίσημη κι εμφανή χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό καθώς μέχρι τώρα το κρατικό χρήμα των Ευρωπαίων γινόταν όπλα και πυρομαχικά στα χέρια των αποκεφαλιστών μέσω «φιλανθρωπικών» ΜΚΟ.

Και για να μην ξεχνάμε τι κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές …ένας πόλεμος, όπως αυτός του ΙΡΑΚ που εμείς βιώσαμε απλά ως τηλεοπτικό θέαμα που θύμιζε φεστιβάλ βεγγαλικών … να έχουμε υπόψη ότι ΜΕΤΑ το πέρας των επιχειρήσεων και ΜΟΝΟΝ από τις κυρώσεις που επέβαλε το Συμβούλιο «Ασφαλείας» του «καλού» ΟΗΕ … πέθαναν στο ΙΡΑΚ …576.000 μωρά. «Μικρή» είδηση χαμένη στα ψιλά γράμματα της New York Times που κανείς δεν έδωσε ποτέ σημασία.

Το NATO αποφάσισε να εμπλακεί στις επεμβάσεις σε Συρία και Ιράκ!2Το NATO αποφάσισε να εμπλακεί στις επεμβάσεις σε Συρία και Ιράκ!3Κι όπως είχε δηλώσει η περιούσια ύαινα Albright … άξιζε…άξιζε να πεθάνουν πάνω από μισό εκατομμύριο παιδάκια για να πέσει ο Σαντάμ (τον οποίο φοβόταν μόνο το Ισραήλ) κι έκτοτε το ΙΡΑΚ να βυθιστεί στο χάος και καθημερινά να πεθαίνουν εκατοντάδες άμαχοι από τυφλές βομβιστικές επιθέσεις των αντιμαχόμενων συμμοριών που η Δύση εκπαίδευσε κι εξόπλισε.

Το NATO αποφάσισε να εμπλακεί στις επεμβάσεις σε Συρία και Ιράκ, σύμφωνα με διπλωματική πηγή

Σε μία εξέλιξη που αυξάνει τη συγκέντρωση δυνάμεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και οξύνει τους ήδη έντονους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, οι 28 χώρες-μέλη του NATO αποφάσισαν σήμερα να ενταχθούν και επίσημα ως συμμαχία στο στρατιωτικό συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που διεξάγει την ιμπεριαλιστική επέμβαση στο Ιράκ και στη Συρία με πρόσχημα την καταπολέμηση της τζιχαντιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» (ΙΚ).

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε διπλωματική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο, η απόφαση εγκρίθηκε σε επίπεδο πρεσβευτών των 28 χωρών-μελών της ατλαντικής συμμαχίας -ανάμεσά τους και της Ελλάδας- και απομένει «να εγκριθεί από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων κατά τη Σύνοδο Κορυφής» της Πέμπτης στις Βρυξέλλες.

Η απόφαση έρχεται μετά τις έντονες πιέσεις των ΗΠΑ, καθώς η Ουάσιγκτον ζητούσε εδώ και πάνω από ένα χρόνο το NATO να ενταχθεί ως όλον στο συνασπισμό.