Οι Σαουδάραβες αποκεφαλιστές κατηγορούν το Κατάρ για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας!


Οι Σαουδάραβες αποκεφαλιστές κατηγορούν το Κατάρ για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας!Οι Σαουδάραβες αποκεφαλιστές κατηγορούν το Κατάρ για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας!
ΠΗΓΗ

GROTHIA.GR: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ 100 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΜΟΥ ΣΕ 10 ΕΤΗ…ΟΤΑΝ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΔΩΣΕ ΜΟΛΙΣ 6 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΙΤΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ 70 ΕΤΗ!!

Υπέφερε ο Τάσος Τέλλογλου με τα παθήματα του Εμίρη-Τρομοκράτη από το Κατάρ… επειδή ο καημένος δεν μπορούσε να αρπάξει δεκαπέντε χιλιάδες στρέμματα του Δημοσίου δίπλα στην πιο διάσημη παραλία της Ελλάδας (το Ναυάγιο).

Σήμερα οι ίδιοι οι αποκεφαλιστές Σαουδάραβες που χρηματοδοτούν την ISIS… κατηγορούν το Κατάρ για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (!) …κύριε Τάσο Τέλλογλου …που τόσο πολύ αγωνιάς για το συμφέρον της χώρας… ανιδιοτελώς πάντα…

Βέβαια αυτή η επίθεση στο Κατάρ …έχει σχέση με το ΙΡΑΝ… με το οποίο το Κατάρ αρνήθηκε να συγκρουστεί όπως έκανε η Σαουδική Αραβία …με εντολή του Ισραήλ.

Πηγή: kathimerini.gr

Υπογράμμιση: Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος, η Υεμένη, η κυβέρνηση της ανατολικής Λιβύης διέκοψαν σήμερα τις διπλωματικές τους σχέσεις το Κατάρ, κατηγορώντας το ότι «στηρίζει την τρομοκρατία» […] για να διαμαρτυρηθούν για την υποστήριξη που προσέφερε το Κατάρ στους Αδελφούς Μουσουλμάνους