Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΣΦΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ!


Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΣΦΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ!

Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΣΦΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ!Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΣΦΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ!

H Σαουδική Αραβία στις διαταγές και στο πλευρό των δολοφόνων του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ και του Ισραήλ, βομβαρδίζει ανηλεώς στο έδαφος της Υεμένης, σκοτώνοντας αδιακρίτως αμάχους.

Για τους αποκεφαλιστές Σαουδάραβες και τους δολοφόνους βρεφών του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ είναι αδιανόητο η κυβέρνηση της Υεμένης, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο διαδρόμου εμπορικών πλοίων, να ελέγχεται από Σιίτες, φίλους του ΙΡΑΝ.

Οι αποκεφαλιστές της ISIS, που εξοπλίζονται και χρηματοδοτούνται από την Δύση, δρουν ελεύθερα, σκορπώντας τον θάνατο, χωρίς να κινδυνεύουν ούτε από το ΝΑΤΟ, ούτε από την Σοαυδική Αραβία, ενώ μετριοπαθείς Σιίτες, που ελέγχουν την Υεμένη, θα ζήσουν την κόλαση, με τις ευλογίες των …«συμμάχων» μας.Ἡ Σαουδικὴ Ἀραβία ὡς ...«σύμμαχος» τοῦ ΝΑΤΟ, σφάζει ...«ἀνθρωπιστικῶς»!!!2

Ἡ Σαουδικὴ Ἀραβία ὡς ...«σύμμαχος» τοῦ ΝΑΤΟ, σφάζει ...«ἀνθρωπιστικῶς»!!!3

Εννοείται ότι το …«Ελληνικό» Υπουργείο Εξωτερικών, όπως έκανε και σε όλα τα προηγούμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διέπραξαν οι Δυτικοί, δεν θα πράξει το παραμικρό.

Ἡ Σαουδικὴ Ἀραβία ὡς ...«σύμμαχος» τοῦ ΝΑΤΟ, σφάζει ...«ἀνθρωπιστικῶς»!!!4

Ἡ Σαουδικὴ Ἀραβία ὡς ...«σύμμαχος» τοῦ ΝΑΤΟ, σφάζει ...«ἀνθρωπιστικῶς»!!!5

Σίγμα