Άρχισε η προπαγάνδα! Συρία: Τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση με χημικά απο τον Άσαντ!


Άρχισε η προπαγάνδα! Συρία: Τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση με χημικά απο τον Άσαντ!Άρχισε η προπαγάνδα! Συρία: Τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση με χημικά απο τον Άσαντ!
GROTHIA.GR: ΕΙΠΑΜΕ Ο ΑΣΑΝΤ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ISIS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΤΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΤΑΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΙΔΙΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΝΑΣ ΨΕΥΔΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!

ΠΗΓΗ
Ένοπλη οργάνωση ισλαμιστών κατηγόρησε τον συριακό στρατό ότι χρησιμοποίησε αέριο χλωρίου εναντίον των ανδρών της στη διάρκεια συγκρούσεων ανατολικά της Δαμασκού, κάτι που ο στρατός αμέσως διέψευσε.

Η οργάνωση Φαϊλάκ Αλ Ράχμαν ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 30 άνθρωποι έπαθαν ασφυξία έπειτα από μια επίθεση στην Αΐν Τάρμα που βρίσκεται στην Ανατολική Γούτα, στα ανατολικά προάστια της Δαμασκού, την οποία οι κυβερνητικές δυνάμεις προσπαθούν να ανακαταλάβουν από τους ισλαμιστές.
Σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης πηγή του συριακού στρατού αναφέρει ότι η διοίκηση διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς.

«[Ο στρατός] δεν έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στο παρελθόν και δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει ποτέ», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Οι ΗΠΑ επεσήμαναν την Τετάρτη ότι η κυβέρνηση του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει λάβει υπόψη της την προειδοποίηση που εξέδωσε η Ουάσιγκτον νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προς τη Δαμασκό να μην εξαπολύσει επιθέσεις με χημικά όπλα.
Η Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν (Λεγεώνα Αλ Ραχμάν) είναι ισλαμιστική οργάνωση που υπάγεται στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) και επικεφαλής της είναι ο λιποτάκτης λοχαγός του συριακού στρατού Αμπντ Αλ Νασρ Σμέιρ.

Άρχισε η προπαγάνδα! Συρία: Τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση με χημικά απο τον Άσαντ!2Είναι σύμμαχος της Ταχρίρ Αλ Σαμ, δηλαδή της Αλ Κάιντα στη Συρία.
Η οργάνωση διακινεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε όπου εικονίζονται άνδρες της να νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα.