Ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε στη θέση του συριακού στρατού ως απάντηση σε ένα νέο βομβαρδισμό


Ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε στη θέση του συριακού στρατού ως απάντηση σε ένα νέο βομβαρδισμόΟ ισραηλινός στρατός επιτέθηκε στη θέση του συριακού στρατού ως απάντηση σε ένα νέο βομβαρδισμό
ΠΗΓΗ

Ο Ισραηλινός στρατός πυροβόλησε σε τρία πυροβόλα όπλα της Συριακής Κυβέρνησης, απαντώντας σε πέντε βόμβες που πυροβόλησαν από τη Συρία, δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του στρατού.

‘Ως απάντηση στις βόμβες που έπεσαν στο έδαφος του Ισραήλ, ο στρατός επιτέθηκε σε τρία πυροβόλα όπλα του Συριακού καθεστώτος στη Συριακή πλευρά των υψωμάτων του Γκολάν’, ανέφερε η έκθεση.

Πρόκειται για το δεύτερο διασυνοριακό βομβαρδισμό σε μια εβδομάδα. όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο ισραηλινός στρατός αναγνωρίζει την πτώση των βομβών έγινε με τυχαίες πτήσεις κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο εσωτερικό της Συρίας, αλλά εξακολουθεί να την χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη επέμβαση στην Ισραηλινή κυριαρχία.

Η προηγούμενη ανταλλαγή χτυπήματος συνέβη στις 19 Οκτωβρίου – τότε τα ισραηλινά στρατεύματα επιτέθηκαν το σημείο πυροδότησης στη Συρία απαντώντας σε ένα βλήμα που εκτοξεύθηκε από εκεί, το οποίο επίσης έπεσε στο εβραϊκά ελεγχόμενο τμήμα του Γκολάν.