ΑΙΓΥΠΤΟΣ: 155 νεκροί μουσουλμάνοι μετά από επίθεση των μισθοφόρων “τζιχαντιστών” της Μοσάντ και της CIA


ΑΙΓΥΠΤΟΣ: 155 νεκροί μουσουλμάνοι μετά από επίθεση των μισθοφόρων “τζιχαντιστών” της Μοσάντ και της CIA

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: 155 νεκροί μουσουλμάνοι μετά από επίθεση των μισθοφόρων "τζιχαντιστών" της Μοσάντ και της CIA155 νεκροί μουσουλμάνοι στο Βόρειο Σινά στην Αίγυπτο μετά από επίθεση των μισθοφόρων “τζιχαντιστών” της Μοσάντ και της CIA. Αυτούς τους δήθεν μουσουλμάνους που σκοτώνουν αποκλειστικά άμαχους κανονικούς μουσουλμάνους…τους περθάλπει το Ισραήλ και τους εξοπλίζουν οι ΗΠΑ. Γι’ αυτο οι αποκεφαλιστές δεν ακούμπησαν ποτέ τρίχα Ισραηλινού…ούτε κατά λάθος.
Τα ΜΜΕ θα φροντίσουν να μιλούν για το Ισλάμ ως θρησκεία του θανάτου ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εργοδότες των μισθοφόρων δεν είναι είναι μουσουλμάνοι κι ούτε καν Άραβες.
Και για τους 155 νεκρούς στην Αίγυπτο δεν θα θρηνήσει κανένας όπως τότε με το Je Suis Charlie (βλέπε Liberation των Rothschild). Ούτε καν έκτακτο δελτίο δεν θα δούμε γιατι πρέπει να θεωρούμε τους Μουσουλμάνους…αναλώσιμους κι άνευ αξίας.

Μέσα ενημέρωσης: 15 ριζοσπάστες που εμπλέκονταν στην τρομοκρατική επίθεση στο τζαμί καταστράφηκαν στην Αίγυπτο

Αιγυπτιακά μη επανδρωμένα αεροσκάφη αεροσκάφη κατέστρεψαν 15 ριζοσπάστες που εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση στο τζαμί στη χερσόνησο του Σινά, ανέφερε η Sky News Arabia [1] αναφέροντας μια πηγή στις υπηρεσίες ασφαλείας.
Σύμφωνα με τον ίδια, το αεροσκάφος χτύπησε με πυραύλους σε δύο SUV στην έρημο στο βόρειο τμήμα του Σινά, κοντά στο χώρο της τρομοκρατικής επίθεσης.

Οι μαχητές έσπασαν το τζαμί Er Road στο χωριό Bir al-Abd, που βρίσκεται δυτικά της πόλης El-Arish, κατά την προσευχή της Παρασκευής. Κάποιος πυροδότησαν τη βόμβα, άλλοι πυροβόλησαν ανθρώπους που έβγαιναν πανικόβλητοι από το τζαμί. Όταν τα ασθενοφόρα έφτασαν στη σκηνή, οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 235 άτομα έγιναν θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ άλλα 130 τραυματίστηκαν.

Η Αστυνομία εμπόδισε κάθε πρόσβαση στη σκηνή του συμβάντος, ο στρατός εντάχθηκε στην αναζήτηση τρομοκρατών. Εκτελούν μια σάρωση του χωριού και όλων των γειτονικών οικισμών και αυτοκινητοδρόμων.

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, δήλωσε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση θα υποφέρουν «με γρήγορη και αποφασιστική τιμωρία». ‘Το χέρι της δικαιοσύνης θα φτάσει σε όλους εκείνους που συμμετείχαν, διευκόλυναν, στήριξαν και χρηματοδότησαν ή υποκινούσαν να διαπράξουν αυτό το έγκλημα’, δήλωσε.
[ Σχετικά με τις τρομοκρατικές ενέργειες στην Αίγυπτο το 2016-201