Ο ΟΗΕ αντί να επέμβει στην Υεμένη ,παρακαλάει κλαψουρίζοντας τους Σαουδάραβες πράκτορες του Ισραήλ!


Ο ΟΗΕ αντί να επέμβει στην Υεμένη ,παρακαλάει κλαψουρίζοντας τους Σαουδάραβες πράκτορες του Ισραήλ!Ο ΟΗΕ αντί να επέμβει στην Υεμένη ,παρακαλάει κλαψουρίζοντας τους Σαουδάραβες πράκτορες του Ισραήλ!

Εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν και πεθαίνουν στην Υεμένη …κι ο ΟΗΕ … ακόμα παρακαλάει τους Σαουδάραβες πράκτορες του Ισραήλ … να δείξουν οίκτο. Για πολύ πιο ασήμαντους λόγους … ο ΟΗΕ αποφάσιζε την στρατιωτική επέμβαση σε χώρες όπως το ΙΡΑΚ και τη Γιουγκοσλαβία σε μηδενικό χρόνο.

Τώρα όχι μόνο δεν επιτίθεται κανείς στη Σαουδική Αραβία αλλά την βοηθούν να ισοπεδώσει την Υεμένη …μιας και η Σαουδική Αραβία στην πράξη δουλεύει για τα συμφέροντα των επικυρίαρχων…όπως έκανε και στη Συρία και παλιότερα στο Ιράκ. Οι δικοί μας ηγέτες ΣΥΡΙΑΖΑΝΕΛ …ως κλασικοί ρουφιάνοι των τοκογλύφων … εννοείται προμήθευσαν τους Σαουδάραβες με τα απαραίτητα πυρομαχικά…ώστε να αναγκάσουν την Υεμένη να προσκυνήσει το Κτήνος …

Βλέπετε τη μαζικότητα της επίθεσης που δέχεται ένας λαός που πραγματικά αντιστέκεται. Στην Ελλάδα … δεν είχαμε τέτοια θέματα. Εκλέγουμε σταθερά εδώ και δύο αιώνες τζάκια τζάκια ρουφιάνων και πρακτόρων … κι έτσι όλα κυλούν ήρεμα κι ωραία. Κι αν χρειαστούν τα ξένα αφεντικά να βομβαρδίσουμε τίποτα άμαχους στη Σερβία, τη Συρία, τον Λίβανο , την Κορέα κλπ … εδώ είμαστε να βάλουμε κι εμείς το χέρι μας.

Ο ΟΗΕ καλεί τη Σαουδική Αραβία να άρει τον αποκλεισμό της Υεμένης

Αξιωματούχοι διαφόρων υπηρεσιών του ΟΗΕ, μεταξύ των οποίων ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες και η Unicef, κάλεσαν με ανακοίνωσή τους τον συνασπισμό υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας να άρει «επειγόντως» και «πλήρως» τον αποκλεισμό που επιβάλλει στην Υεμένη.

«Από κοινού καλούμε τον συνασπισμό να επιτρέψει επειγόντως και πλήρως την πρόσβαση σε όλα τα λιμάνια της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα και να διευκολύνει την είσοδο και την ελεύθερη κυκλοφορία εμπορικών και ζωτικών ανθρωπιστικών αγαθών», γράφουν οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ.

Η μερική άρση του αποκλεισμού επέτρεψε «την παροχή ζωτικής βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονταν σε απελπιστική κατάσταση» αλλά «δεδομένου του εύρους της ανθρωπιστικής κρίσης (…), το αποτέλεσμα είναι να επιβραδυνθεί η πορεία προς μια ανθρωπιστική τραγωδία που απειλεί τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι να σταματήσει», υπογραμμίζουν.
«Η Υεμένη παραμένει υπό την απειλή ενός από τους μεγαλύτερους λιμούς της σύγχρονης εποχής», υπενθυμίζουν και προσθέτουν πως «περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν από την πείνα αν δεν λάβουν επείγουσα βοήθεια σε τρόφιμα».