Το Ισραήλ βαφτίζει Συριακές βάσεις Ιρανικές και τις βομβαρδίζει!


Το Ισραήλ βαφτίζει Συριακές βάσεις Ιρανικές και τις βομβαρδίζει!
ΠΗΓΗ
Το Ισραήλ βομβάρδισε προληπτικά στρατιωτική βάση που βρισκόταν μόλις 13 χιλιόμετρα νότια της Δαμασκού στη Συρία…χωρίς φυσικά να δεχτεί καμία απειλή από τους Σύριους. Βάφτισαν τη βάση «Ιρανική» και την ισοπέδωσαν.

Tο Ισραήλ ισχυρίζεται ότι βομβάρδισε υπό ανέγερση ιρανική στρατιωτική βάση κοντά στη Δαμασκό.

Το Ισραήλ βαφτίζει Συριακές βάσεις Ιρανικές και τις βομβαρδίζει!Το Ισραήλ βαφτίζει Συριακές βάσεις Ιρανικές και τις βομβαρδίζει!2Iσραηλινά αεροσκάφη στόχευσαν μια στρατιωτική βάση του Ιράν που χτίζεται κοντά στη Δαμασκό ανέφεραν φιλοασαντικά μέσα νωρίς το Σάββατο το πρωί.
Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές οι επιδρομές πραγματοποιήθηκαν από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου και χτύπησαν πλησίον της πόλης Al-Kiswa, που είναι στα 13 χλμ νότια της Δαμασκού. Μεγάλες εκρήξεις ακολούθηαν όπως μεταφέρεται.Αργά την Παρασκευή το κανάλι Al-Manar μετέφερε ότι ισραηλινά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από το Ν Λιβάνου.

Η συριακή αεράμυνα εκτόξευσε πυραύλους κατά του ισραηλινού μαχητικού αναφέρει το Sky News Arabia.Η συριακή κυβέρνηση δεν σχολίασε αυτές τις αναφορές.

The reported Iranian compound in Al-Kiswa, with new structures completed, October, 2017.
Σύμφωνα με το The Syrian Observatory for Human Rights (της αντιπολίτευσης) , σκληρές εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή της Δαμασκού και κόπηκε το ηλεκτρικό ρεύμα σε αρκετά μέρη της πόλης.
Οι ισραηλινοί αξιωματούχοι απέφυγαν να σχολιάσουν τις αναφορές.Νωρίτερα το τελευταίο μήνα το BBC μετέφερε ότι το Ιράν χτίζει μια διαρκεί στρατιωτική βάση στη Συρία σ΄ένα σύμπλεγμα που χρησιμοποιέιται από το συριακό στρατό πλησίον της Al-Kiswa.haaretz 2.11.17

Σύμφωνα με το AFP o συριακός στρατός δέσμευσε ισραηλινούς πυραύλους κοντά στη Δαμασκό