Σιωνιστές πίσω απο την αντιχριστιανική επίθεση στην Αίγυπτο και όχι Μουσουλμάνοι!


Σιωνιστές πίσω απο την αντιχριστιανική επίθεση στην Αίγυπτο και όχι Μουσουλμάνοι!Σιωνιστές πίσω απο την αντιχριστιανική επίθεση στην Αίγυπτο και όχι Μουσουλμάνοι!

Η πολλοστή επίθεση «μουσουλμάνων» μισθοφόρων της Δύσης εναντίον Χριστιανών στην Αίγυπτο …όπου οι Χριστιανοί εκεί είναι μειονότητα και δεν απειλούν την ισχύ Ισλάμ. Αυτοί οι παράξενοι «μουσουλμάνοι» δεν έχουν τίποτα εναντίον του Ισραήλ και της Δύσης που ευθύνεται για αμέτρητους θανάτους μουσουλμάνων, για κατοχή Αραβικών εδαφών κλπ. Χτυπούν μόνο Τζαμιά κι Εκκλησίες αποκλειστικά και ποτέ Συναγωγές … όπως και το ISIS φυσικά.

Γι’ αυτό και το ISIS όποτε υποχωρεί …γίνεται πάντα υπό την προστασία των Δυτικών.

H Αίγυπτος απαλλάχθηκε από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που ήθελε να επιβάλλει η Δύση μέσω μαιμού-επανάστασης που οργάνωσαν οι γνωστοί πράκτορες της OTPOR-Canvas .
Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι ενωμένοι αντιλήφθηκαν την απάτη , κατέβηκαν ξανά στους δρόμους και υποχρέωσαν τον Morsi σε παραίτηση. Κι έκτοτε οι επικυρίαρχοι δεν έχουν σταματήσει στιγμή να στέλνουν επαγγελματίες δολοφόνους να σκοτώνουν στρατιωτικούς , δικαστές και πολίτες …Χριστιανούς και Μουσουλμάνους αδιακρίτως.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ISIS! KATA 90% TA ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 10% ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

Muslims Are the VICTIMS of “Between 82 and 97% of Terrorism-Related Fatalities”: US Government