Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!


Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!

 

Όταν κανείς είναι με τη «σωστή» πλευρά …όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη φροντίζουν να τον κάνουν διάσημο προκειμένου να αποκτήσει χιλιάδες ακολούθους κι αντίστοιχα να διαχέει την προπαγάνδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι ένας «τυχαίος» δεκαπεντάχρονος από τη Συρία που γράφει στα Αγγλικά πολύ καλύτερα από αυτά που φαίνεται να γνωρίζει όταν μιλάει στα video … διαφημίζεται και γίνεται διασημότητα στο twitter.

Ενώ ο δραστήριος νεαρός που ανεβάζει πολύ πράγμα στο twitter έχει 11.000 ακολούθους (!) … ο ίδιος ακολουθεί μόλις 3 χρήστες. Τον «ερωτεύτηκαν» ακαριαία χιλιάδες χρήστες.Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!
Χρησιμοποιεί λέξεις που δεν θα χρησιμοποιούσαν ούτε τα Αμερικανάκια της ηλικίας του (appealing, childhood) …και φυσικά φέρει την μαϊμού σημαία της Συρίας, αυτή που φέρουν οι αποκεφαλιστές μισθοφόροι των τοκογλύφων κι ο περιούσιος Bernard Henry Levy. Τόσο μικρός… και τόσο γρήγορα πήρε θέση κι «αποφάσισε» ότι ο Άσαντ είναι ο κακός ενώ οι Δυτικοί και το Ισραήλ είναι καλοί.

Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!

Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!988Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!7Στη Γούτα της Συρίας γίνεται σφαγή λόγω των βομβαρδισμών αλλά αυτό είναι επίτευγμα των μισθοφόρων που ελέγχουν την περιοχή. Αυτοί έχουν αποκλείσει τους άμαχους στις περιοχές που δραστηριοποιούνται και που ξέρουν ότι θα δεχθούν επίθεση, παρακαλούν για θύματα ώστε να διοχετεύσουν «αυθόρμητα» οπτικοακουστικό υλικό με μπόλικο αίμα στα ΜΜΕ του πλανήτη.Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!8

Στο ερώτημα αν οι Δυτικοί είναι ικανοί να θυσιάσουν εκατοντάδες άμαχους για να πετύχουν τον σκοπό τους …αρκεί να θυμηθούμε τον Αγγλοαμερικάνικο βομβαρδισμό των του Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη κατά τον οποίο σκοτώθηκαν 500 άμαχοι Έλληνες ..περιστατικό που φυσικά αφαίρεσαν από τα βιβλία Ιστορίας … οι «καλοί σύμμαχοι» …μιας και ήταν ένα … λάθος. Στιγμιαίο λάθος δηλαδή καθώς τους έπεσαν «ξαφνικά» μερικές δεκάδες τόνοι εκρηκτικών στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!9