Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
2) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
3) Τζιχαντο-Αντάρτης «σκοτώθηκε» απο Χημικό αέριο Σαρίν αλλά έζησε για να πεί την Ιστορία του
4) Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!
5) ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
6) ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
7) Καημένος λευκόκρανος παριστάνει το θύμα 3 διαφορετικές φορές σε δήθεν χημικές επιθέσεις του «κακου» Άσαντ8) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
9) Αγαστή συνεργασία της ISIS με τα Λευκά Κράνη
10) H Άσμα Άσαντ καλεί την Ιβάνκα Τραμπ να παραδεχθεί ότι για το μακελειό με τα λεωφορεία ευθύνονται τα Λευκά Κράνη
11) Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκίζει τα λευκά κράνη!!!!
12) Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης”
13) Πατέρας μικρού Ομράν: Τζιχαντιστές χρησιμοποιήσαν το παιδί μου για προπαγάνδα κατα του Άσαντ!
14) Από τον μικρό Αϋλάν… στον μικρό Ομράν… η αλήθεια!
15) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
16) ΜΟΥΦΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΜΡΑΝ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ!
17) Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης”
18) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
19) Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!
20) Εάν τα μέσα ενημέρωσης της Παγκοσμιοποίησης επιτίθενται στον Assad είναι ένα σημάδι ότι η Συρία κερδίζει

ΠΗΓΗ

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!212121Εικόνες που φέρονται να δείχνουν το κινηματογραφικό στούντιο του White Helmets στο Eastern Ghouta της Συρίας εμφανίστηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας πολλά πρακτορεία ειδήσεων να υποθέσουν ότι η ομάδα παράγει μια άλλη ταινία “ντοκιμαντέρ” για τις δηθεν “θηριωδίες” της συριακής κυβέρνησης.

Η Ελληνοσυρια ακτιβιστής Πηνελόπη Στάφυλα δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ της στο Facebook για να δείξει τη “βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης” και την “παραγωγή του Χόλιγουντ” των Λευκών Κράνων. Οι εικόνες περιείχαν ψεύτικα ανθρώπινα άκρα, θεατρικό γράσο, ένα πλαστικό μπουκάλι με κάποια ουσία που έμοιαζε με αίμα κλπ. Η Stafyla πρότεινε ότι η ομάδα σκόπευε μια άλλη ταινία για να δαιμονοποιήσει τον πρόεδρο Bashar al-Assad καθώς και να κατηγορήσει τη συριακή κυβέρνηση για χρηση χημικών όπλα εναντίον αμάχων.

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης έναν βοηθό διευθυντή που κρατά ένα κλαπέτο που στέκεται μπροστά από μια γυναίκα που μεταφέρει ένα παιδί που φέρεται να έχει επηρεαστεί από την επίθεση με χημικά αέρια και ήταν κονιοποιημένο να μοιάζει με θύμα βόμβας.

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!4Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!5

Τα σκοτεινά παρελθόν των λευκών κρανών και οι πιο εξελιγμένες ιστορίες για να έρθουν

Ενώ τα Λευκά Κράνη ισχυρίζονται ότι είναι μια αμερόληπτη ανθρωπιστική ΜΚΟ που σώζει ζωές σε μια πολυσυζητημένη Συρία, έχει επανειλημμένα αποκαλυφθεί ότι η ομάδα ανέβασε τις εξελίξεις στα κλιπ της και μια ταινία που κέρδισε Όσκαρ , δείχνοντας ότι η κυβέρνηση αδιακρίτως σκοτώνει τους δικούς του ανθρώπους, ακόμα και παιδιά.

Στις 25 Φεβρουαρίου, οι εθελοντές από τα Λευκά Κράνη ανέφεραν ότι η συριακή κυβέρνηση είχε χρησιμοποιήσει αέριο με χλώριο κατά της πόλης Αλ-Σιφόνια στην Ανατολική Γκούτα, γεγονός που οδήγησε στο θάνατο ενός παιδιού και στην «εκτεταμένη ασφυξία» μεταξύ των ντόπιων.

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!666Αυτό που φαίνεται ενδιαφέρον είναι ότι εβδομάδες πριν από την έκθεση, το ρωσικό κέντρο για τη συμφιλίωση της Συρίας έλαβε πληροφορίες από έναν τοπικό κάτοικο ότι οι τρομοκράτες Tahrir al-Sham (πρώην Front Nusra) μαζί με τα Λευκά Κράνη προετοιμαζόταν να οργανώσει μια πρόκληση, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χημικών όπλων στην Ανατολική Γκούτα, προκειμένου να κατηγορηθεί η κυβέρνηση για τη δολοφονία αμάχων.

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!22Σε ό, τι αφορά τα πολλά κλιμακωτά κλιπ που δείχνουν τις καθημερινές επιχειρήσεις διάσωσης του ομίλου, ένα από τα mainstream media παρείχε σήμερα ένα “εκπληκτικό” βίντεο που γυρίστηκε στο θύλακα της Ανατολικής Ghouta. Ενώ το βίντεο δείχνει ότι οι εθελοντές “ηρωικά” σώζουν τη ζωή ενός μωρού, ανακτώντας το από τα συντρίμμια, δεν επαληθεύτηκαν και δημιουργούν πολλές ερωτήσεις εάν το εξετάσουμε πιο προσεκτικά.

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!778Ακόμη πιο συναρπαστικό, εκτός από το ότι ο διασώστης δεν ασχολείται ούτε καν να ελέγξει αν το βρέφος ήταν ζωντανό ή είχε τραυματισμούς και φαινομενικά σπεύδοντας προς το πουθενά με έναν κάμεραμαν που τρέχει πίσω του χωρίς να δείξει το παιδί, είναι ότι αν σταματήσετε το βίντεο, φαίνεται ότι το μωρό στην πραγματικότητα είναι κούκλα …

Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!33

Για άλλη μια φορά, αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, που είναι γρήγοροι να πάρουν κάποια ιστορία, θα κάνουν τίποτα για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, εφαρμόζοντας ίσως το σενάριο των συνασπισμών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ για να δυσφημήσουν την κυβέρνηση του Προέδρου Assad. Ο χρόνος θα δείξει εάν ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας άλλης φανταστικής βιντεο-«φρίκης» που κέρδισε το Όσκαρ, που παρουσιάστηκε από τα περίφημα λευκά κράνη, επιδιώκοντας την εκστρατεία τους για παραποίηση και εξαπάτηση ενάντια στη Δαμασκό.