Γαλλία: Πουλάει όπλα στη Σαουδική Αραβία, αλλά ανησυχεί για την Υεμένη


Γαλλία: Πουλάει όπλα στη Σαουδική Αραβία, αλλά ανησυχεί για την ΥεμένηΓαλλία: Πουλάει όπλα στη Σαουδική Αραβία, αλλά ανησυχεί για την Υεμένη

Όπλα αξίας δισεκατομμυρίων πουλάει η μαριονέτα των Rothschild που λέγεται Macron στους Σαουδάραβες αποκεφαλιστές … για να ισοπεδώσουν ολοκληρωτικά την Υεμένη. Η γενοκτονία στην Υεμένη δεν ανησυχεί κανένα αλήτη που παριστάνει τον «αριστερό», «φιλάνθρωπο» με λεφτά από τον Soros …το ψυχοπαίδι των Rothschild.

ΠΗΓΗ

Θα συνεχίσει να πουλάει όπλα στη Σαουδική Αραβία, που πραγματοποιεί στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Υεμένη, αλλά ταυτόχρονοα ανησυχεί για την ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη.

Ο Εμανουέλ Μακρόν, κατά την επίσκεψη του Σαουδάραβα πρίγκημα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στο Παρίσι, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει σύνοδο για τον τερματισμό του εμφυλίου στην Υεμένη.

Ενωμεταξύ, οι πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία θα συνεχιστούν κανονικά και ο Γάλλος Πρόεδρος υπερασπίστηκε αυτή την επιλογή:

«Οποιαδήποτε πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού υπόκειται σε ανάλυση, για κάθε περίπτωση ξεχωριστά και με βάση ενισχυμένα κριτήρια, που λαμβάνουν υπόψη το σεβασμό του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και τους κινδύνους βλάβης σε πληθυσμούς πολιτών» δήλωσε ο Ε. Μακρόν.

Είκοσι συνολικά συμφωνίες υπογράφηκαν μεταξύ Γαλλίας και Σαουδικής Αραβίας κατά την επίσκεψη του Σαουδάραβα πρίγκημα στο Παρίσι.

Η αξία τους ανέρχεται σε 14,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η πιο σημαντική αφορά στον ενεργειακό τομέα και υπεγράφη μεταξύ της Saudi Aramco και της Total.