Με 27 πυραύλους Katyusha ο συριακός στρατός ισοπέδωσε 4 ισραηλινά φυλάκια στο Γκολάν


Με 27 πυραύλους Katyusha ο συριακός στρατός ισοπέδωσε 4 ισραηλινά φυλάκια στο ΓκολάνΜε 27 πυραύλους Katyusha ο συριακός στρατός ισοπέδωσε 4 ισραηλινά φυλάκια στο Γκολάν
ΠΗΓΗ

O συριακός στρατός τώρα απαντά στις απρόκλητες επιθέσεις ισραηλινού πυροβολικού και μαχητικών κατά θέσεων του στην πόλη χτυπώντας το προκεχωρημένο φυλάκιο του ισραηλινού στρατού στο όρος Al Shaykh ΒΑ των υψιπέδων του Γκολάν με βαρύ πυροβολικό. Συνεχείς συρο-ισραηλινές μάχες στη μεθόριο ο συριακός στρατός ξαναχτύπησε τις θέσεις εμπροσθοφυλακής του Ισραήλ στα κατεχόμενα του Γκολάν με εκρήξεις και σειρήνες ακούγονται στα Υψίπεδα του Γκολάν από την πλευρά ισραηλινών. Αφού το Ισραήλ έπληξε και πάλι θέσεις του συριακού στρατού στην Khan Arnabeh στην Κουνέιτρα.

Προηγουμένως η Τσαχάλ χτύπησε από ξηράς και αέρος το συριακό στρατό. Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν τις συριακές δυνάμεις στην περιφέρεια της Quneitra κι ενώ μένονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ στρατού, συμμάχων του και τρομοκρατών της Ha’yat Tahrir al-Sham – τ.al-Nusra και του (FSA), γύρω από την πόλη al-Baath στο κυβερνείο της Quneitra . Σε αυτή την μάχη οι ισραηλινοί διοχέτευσαν άμεση υποστήριξη στους τζιχαντιστές πραγματοποιώντας αεροπορικές επιδρομές υπέρ τους. Σύμφωνα δε με το rt το ισραηλινό πυροβολικό έβαλε κατά της συριακής πόλης al-Baath στο κυβερνείο της Quneitra στο Ν Συρίας. Με 2 οβίδες στοχεύθηκε η περιφέρεια της πόλης σύμφωνα με ακτιβιστές ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Τανκ ισραηλινά από Γκολάν έβαλαν κατά συριακού στρατού.Το Sky News Arabic επικαλείται το αντιπολιτευόμενο Syrian Observatory κι αναφέρει πως 1 ισραηλινός πύραυλος στόχευσε θέσεις συριακού στρατού συμμάχων του στην πόλη al-Baath στην Quneitra. Από τις βολές του ισραηλινού πυροβολικού ακούστηκαν 6 εκρήξεις. Η συριακή τηλεόραση μιλά για πολλές οβίδες ισραηλινών που έπεσαν στην περιοχή. Σειρήνες ηχούσαν στο Γκολάν…

ΤΩΡΑ μεσα στη νύχτα δεκάδες συριακοί πύραυλοι χτύπησαν 4 στρατιωτικές ισραηλινά φυλάκια αναφέρει δημοσιογραφική πηγή του almayadeen. Tα ισραηλινά μίντια παραδέχονται τώρα ότι στοχεύθηαν στρατιωτικές ισραηλινές θέσεις με 27 πυραύλους Katyusha που προήλθαν από συριακό έδαφος.Σύμφωνα με το sana κατοχικές ισραηλινές αρχές ζήτησαν από κατοίκους να εισέλθουν στα καταφύγια.To αντιπυραυλικό σύστημα «Θόλος Σιδήρου » αναχαίτισε πολλές ρουκέτες στο Golan που εκτοξεύθηκαν από Συρία,Στη ρίζα της επίθεσης είναι το Ιράν σύμφωνα με ισραηλινό (i24).

Ο ισραηλινός στρατός κατηγορεί την al Quds, ιρανούς Φρουρούς Επανάστασης ότι έριξαν 20 και πλέον ρουκέτες στο Γκολάν αναφέρει το rt.

Σύμφωνα με την τηλεόραση συριακή sama Στόχοι συριακών πυραύλων στο Ισραήλ στρατόπεδα κ.α στρατιωτικό κέντρο τεχνικής αναγνώρισης .Διοικητήριο συνόρων 9900. Αρχικό κέντρο
συστημάτων τηλεπικοινωνιών. Για ηλεκτρονικό πόλεμο παρεμβολές κέντρο. Ελικοδρόμιο.Παρατηρητήριο μονάδας όπλων ακριβείας κατά τη διάρκεια εργασιών εδάφους.
Έδρα της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης της Ταξιαρχίας 810
Η έδρα του στρατιωτικού τάγματος στον Ερμών
Χειμερινό Αρχηγείο της Μονάδας Χιονιού.Το alahed αναφέρει κι αυτό τους 10 ισραηλινούς στόχους που χτυπήθηκαν με συριακούς πυραύλους.