Άσαντ: Ο ηγέτης που μισούν πιο πολύ οι Σιωνιστές


Άσαντ: Ο ηγέτης που μισούν πιο πολύ οι ΣιωνιστέςΆσαντ: Ο ηγέτης που μισούν πιο πολύ οι Σιωνιστές
ΠΗΓΗ

Από το 2011 το σιωνιστικό παραπέτασμα της Ουάσιγκτον προσπαθεί είτε να δολοφονήσει ή να απομακρύνει τον ηγέτη της Συρίας από την εξουσία. Ο φαιός Ομπάμα πίστευε ότι ο Άσαντ θα καταλήξει σαν τον Σαντάμ Χουσεΐν του Ιράκ ή τον Γιανουκόβιτς της Ουκρανίας, ή ακόμη και σαν τον Καντάφι της Λιβύης. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους δαπάνησαν δισεκατομμύρια δολάρια για να απαλλαγούν από τον Σύριο ηγέτη, εξόπλισαν όλους τους κανίβαλους ισλαμιστές της Μέσης Ανατολής, τελικά όμως απέτυχαν. Ο Άσαντ με την βοήθεια της Ρωσίας, του Ιράν και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου νίκησε και το τελευταίο κεφάλαιο αυτής της νίκης γράφεται αυτές τις μέρες στο Ιντλίμπ.

Όλα αυτά τα χρόνια από το 2011 και μετά, κάθε φορά που οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωναν μια περιοχή από τους ισλαμοσυμμορίτες η Ουάσιγκτον και οι υποτακτικοί της σύμμαχοι προειδοποιούσαν για δήθεν έκτροπα που πρόκειται να συμβούν εναντίον του άμαχου πληθυσμού ή για επιθέσεις με χημικά όπλα, που όπως αποδείχθηκε πάντα εκ των υστέρων ήταν είτε «fake news» ή επιθέσεις ενορχηστρωμένες από το σιωνιστικό παραπέτασμα. Ας θυμηθούμε τι έγινε πριν την ανακατάληψη του Αλέπο (Χαλέπι), όπου τα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονταν επί εβδομάδες ότι ο Άσαντ σχεδίαζε μαζική σφαγή μετά την επανάκτηση του ελέγχου αυτής της πόλης. Όπως απεδείχθη όχι μόνο δεν έγινε κάποια σφαγή αθώων πολιτών, αλλά μετά την ανακατάληψη στο Χαλέπι επέστρεψαν οικιοθελώς εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι οι οποίοι το είχαν εγκαταλείψει για να σωθούν από τους κανίβαλους μισθοφόρους των Σιωνιστών.

Επί των ημερών μας ο στρατός του Άσαντ απελευθερώνει την τελευταία επαρχία της Συρίας που κατέχουν ακόμη οι τζιχαντιστές του ISIS, της Αλ Κάιντα και της Αλ Νούσρα. Στην επαρχία Ιντλίμπ έχουν εγκλωβιστεί όλα τα απομεινάρια των μισθοφόρων του σιωνιστικού παραπετάσματος και ως εκ θαύματος για μια ακόμη φορά τα φερέφωνα των Σιωνιστών, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Τζον Μπόλτον, απειλούν τον Άσαντ με αντίποινα εφόσον χρησιμοποιηθούν χημικά όπλα ή γίνουν ομαδικές σφαγές. Δηλαδή το σιωνιστικό παραμάγαζο της Ουάσιγκτον απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τους τζιχαντιστές να χρησιμοποιήσουν χημικά και να σφάξουν αθώους πολίτες, ούτως ώστε να προκαλέσουν την υποστήριξη της δήθεν πονόψυχης Δύσης με αεροπορικές επιδρομές εναντίον στόχων της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας.

Οι Σιωνιστές έχουν τόσο πολύ εξαχρειωθεί ώστε νομίζουν ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει ποιος έχει βρει καταφύγιο στο Ιντλίμπ. Η επαρχία Ιντλίμπ είναι το τελευταίο καταφύγιο των τζιχαντιστών στην Συρία, αλλά και γενικότερα της Μέσης Ανατολής. Τελικά ο Άσαντ είναι ο «κακός» που πολεμάει τους τζιχαντιστές ή η Αλ Κάιντα, η Αλ Νούσρα και το ISIS είναι οι «καλοί» που το θεάρεστο έργο τους στην Μέση Ανατολή θέλει να ανατρέψει ο Άσαντ; Σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να απαντήσουν οι αμετανόητοι Σιωνιστές και τα φερέφωνα τους στην αυτοαποκαλούμενη Δύση.

Μετά από 8 χρόνια συμμοριτοπολέμου η Συριακή κυβέρνηση βρίσκεται στα πρόθυρα της τελικής νίκης. Είναι καιρός οι Σιωνιστές να παραδεχτούν την ήττα τους και να αποσυρθούν αυτοί και οι υποτακτικοί τους από την Συρία και να αφήσουν τον Άσαντ και τους συμμάχους του να ανοικοδομήσουν την χώρα που κατέστρεψε ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός.

Το τέλος για τους Σιωνιστές ήρθε στην Συρία, όμως θα επακολουθήσουν και άλλες βαριές ήττες ανά τον κόσμο για αυτούς. Ο Άσαντ απέδειξε ότι ακόμη και μικρές δυνάμεις μπορούν να τους νικήσουν, όταν αυτές μάχονται για την πατρίδα τους και την εθνική τους αξιοπρέπεια.