Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΖΩΝΗ «NO-FLY» ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.


Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΖΩΝΗ «NO-FLY» ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.2Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΖΩΝΗ «NO-FLY» ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.
ΠΗΓΗ

Η ρωσική κυβέρνηση ενημέρωσε το Ισραήλ ότι, ως αποτέλεσμα των ενεργειών που οδήγησαν στην κατάρρευση ενός αεροσκάφους ηλεκτρονικής ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗΣ IL-20 της Ρωσίας, η Ρωσία επιβάλλει ΖΩΝΗ ΠΤΗΣΗΣ για ισραηλινά στρατιωτικά αεροσκάφη γύρω από τη Συρία.
Αυτή η ζώνη No Fly θα είναι από το επίπεδο πτήσης 000 έως το επίπεδο πτήσης 190 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

Οποιοδήποτε Ισραηλινό στρατιωτικό αεροσκάφος που λειτουργεί εκτός της κυρίαρχης επικράτειας του Ισραήλ κατά παράβαση αυτής της ζώνης No Fly δεν κινδυνεύει να καταρρiφτεί.
Η ρωσική κυβέρνηση έχει δώσει εντολή σε 14 ρωσικά ναυτικά σκάφη στη Μεσόγειο να ξεκινήσουν να το επιβάλλουν αμέσως.

Η Ρωσία έχει εκδώσει ανακοίνωση προς τους αεροπορικούς και ναυτικούς (NOTAM) για τον εναέριο χώρο γύρω από το Ισραήλ να είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ κάτω από 19.000 πόδια. . . για τη ρωσική ναυτική πυραύλλια «Άσκηση».
Εδώ είναι η επίσημη NOTAM:

Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΖΩΝΗ «NO-FLY» ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτό είναι ενδιαφέρον: Αν τα ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα πετούν κάτω από 19.000 πόδια, κινδυνεύουν να καταρριφθούν από τα ρωσικά ναυτικά σκάφη «κατά λάθος» κατά τη διάρκεια αυτής της «άσκησης». Για να αποφευχθεί αυτό, τα ισραηλινά αεροσκάφη πρέπει να πετάξουν πάνω από 19.000 πόδια, γεγονός που τους καθιστά καθισμένους πάπιες για τα παλαιά S-200 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα της Συρίας.