Νοσοκομείο βομβάρδισαν οι Σαουδάραβες φίλοι του Τσίπρα και του Νετανιάχου σκοτώνοντας μικρά παιδιά.


Νοσοκομείο βομβάρδισαν οι Σαουδάραβες φίλοι του Τσίπρα και του Νετανιάχου σκοτώνοντας μικρά παιδιά.Νοσοκομείο βομβάρδισαν οι Σαουδάραβες φίλοι του Τσίπρα και του Νετανιάχου σκοτώνοντας μικρά παιδιά.

Και πόσοι άλλοι χιλιάδες αθώοι δολοφονούνται αθόρυβα και καθημερινά από τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προσέθεσε και τα Σκόπια αγνοώντας το πολιτικό κόστος.

Προσηλωμένοι στην εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης μέχρι τέλους.

ΠΗΓΗ

Πυραυλικό πλήγμα σε πρατήριο καυσίμων πλάι σε επαρχιακό νοσοκομείο στη βορειοδυτική Υεμένη είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, ανακοίνωσε χθες Τρίτη η μη κυβερνητική οργάνωση Save the Children.

«Πύραυλος έπληξε πρατήριο καυσίμων κοντά στην είσοδο του νοσοκομείου Κιτάφ, περίπου 100 χιλιόμετρα από την πόλη Σαάντα, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, περί τις 09:30 [08:30 ώρα Ελλάδας]»,ανέφερε η ΜΚΟ σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

Η Save the Children, η οποία προσφέρει στήριξη στο νοσοκομείο, διευκρίνισε πως άλλοι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν στο πυραυλικό πλήγμα και ακόμη δύο ενήλικοι αγνοούνται.

Η Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ, διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΚΟ, υπογράμμισε ότι ο βομβαρδισμός ήταν «μια επίθεση που έγινε αδιακρίτως σε νοσοκομείο σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή όπου ζουν άμαχοι» και πρόσθεσε πως «οι επιθέσεις όπως αυτή παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο», καλώντας να διενεργηθεί έρευνα για τη νιοστή «φρικαλεότητα» του πολέμου.

Η επίθεση καταγράφηκε καθώς χιλιάδες Υεμενίτες που τάσσονται υπέρ του κινήματος των σιιτών ανταρτών Χούθι, που υποστηρίζεται από το Ιράν, συγκεντρώνονταν στην πρωτεύουσα Σανάα για να καταδικάσουν την επέμβαση της στρατιωτικής συμμαχίας υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας στον πόλεμο στη χώρα, τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή της.