Το Ιράν προειδοποιεί “τον Μεγάλο Σατανά” την Αμερική ότι κάθε νέα επίθεση θα οδηγήσει σε επίθεση κατά του Ισραήλ


Το Ιράν προειδοποιεί "τον Μεγάλο Σατανά" την Αμερική ότι κάθε νέα επίθεση θα οδηγήσει σε επίθεση κατά του ΙσραήλΤο Ιράν προειδοποιεί “τον Μεγάλο Σατανά” την Αμερική ότι κάθε νέα επίθεση θα οδηγήσει σε επίθεση κατά του Ισραήλ
ΠΗΓΗ

Εάν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ξεκινήσουν άλλες επιθέσεις στο Ιράν, θα υποστούν “πιο οδυνηρές και συντριπτικές απαντήσεις”, προειδοποίησε η Ισλαμική επαναστατική φρουρά του Ιράν, σημειώνοντας ότι το “Σιωνιστικό καθεστώς” του Ισραήλ δεν θα γλιτώσει.

Η IRGC εξέδωσε δήλωση τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης τοπικής ώρας, αφού εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο βάσεων που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανικές δυνάμεις μέσα στο Ιράκ, σε αντίποινα για τη δολοφονία της περασμένης εβδομάδας του αρχηγού της δύναμης IRGC Quds Qassem Soleimani έξω από τη Βαγδάτη.

Προειδοποιούμε τον μεγάλο Σατανά, το αιμοσταγές και αλαζονικό καθεστώς των ΗΠΑ, ότι οποιαδήποτε νέα μοχθηρή πράξη ή περισσότερες κινήσεις και επιθέσεις [εναντίον του Ιράν] θα επιφέρουν πιο οδυνηρές και συντριπτικά απαντήσεις.

Η δήλωση, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Τασνιμ, ανέφερε επίσης ότι η Τεχεράνη δεν βλέπει καμία διαφορά μεταξύ του «σιωνιστικού καθεστώτος» – που σημαίνει Ισραήλ – και των ΗΠΑ όταν πρόκειται για το «έγκλημα» της δολοφονίας του Suleimani. Αυτό ήταν πιθανώς σε αντίδραση σε αναφορές ότι ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου προσπαθούσε να διαχωριστεί από την επίθεση, καλώντας τον μια αμιγώς Αμερικάνικη υπόθεση.

Η IRGC έθεσε επίσης όλους τους περιφερειακούς Αμερικανούς συμμάχους – όπως το Κουβέιτ, την Ιορδανία, τη Σαουδική Αραβία ή το Μπαχρέιν – με προειδοποίηση ότι η επικράτειά τους θα στοχευθεί εάν οι Αμερικανικές βάσεις στο έδαφός τους χρησιμοποιούνται για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις κατά του Ιράν.