Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!


Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!

Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!

Η Google διέγραψε την Παλαιστίνη από τους χάρτες της…κι άφησε να υπάρχει μόνο το Ισραήλ που ιδρύθηκε κατ’ απαίτηση των Rothschild με την Διακήρυξη του Balfour..

Στην αρχή οι Rothschild ζήτησαν ένα κομμάτι γης της Παλαιστίνης για τους Eβραίους και τώρα εξαφάνισαν την Παλαιστίνη υποχρεώνοντας τους Παλαιστίνιους να ζητούν ένα κομμάτι γης …του Ισραήλ.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν λίγα χρόνια τα σιωνιστικά ΜΜΕ όλου του κόσμου επιτέθηκαν στον Ιρανό ηγέτη Αχμαντινετζάντ για μία φράση που ποτέ δεν είπε …ότι δήθεν ζήτησε « να απαλειφτεί το Ισραήλ από τον χάρτη» …

>>>Σάλο προκαλεί η απόφαση της Google να «διαγράψει» την Παλαιστίνη από την εφαρμογή google maps.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και χιλιάδες δημοσιογράφοι και ακτιβιστές ξεκίνησαν μια ηλεκτρονική αίτηση καλώντας την Google να επαναφέρει το όνομα «Παλαιστίνη» στους χάρτες της. Με hustag ‪#‎PalestineisHere‬ (Η Παλαιστίνη είναι εδώ) και ‪#‎BoycottGoogle‬ καλούν σε δράση κατά της απόφασης αυτής.

«Η κίνηση αυτή [της διαγραφής] αποσκοπεί στην παραποίηση της ιστορίας και της γεωγραφίας καθώς και του δικαιώματος του παλαιστινιακού λαού σε μια πατρίδα.
Είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια να αλλάξει η [ιστορική] μνήμη των Παλαιστινίων και των Αράβων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το forum των Παλαιστινίων Δημοσιογράφων οι οποίο πρωτοστατούν στην κίνηση επαναφοράς της Παλαιστίνης στους χάρτες της.<<<

Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!2Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!3Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!4Η Σιωνιστική GOOGLE διέγραψε την Παλαιστίνη απο τους χάρτες της!5