Το λάθος της Χαμάς να αποδεχτεί ύπαρξη Παλαιστινιακού κράτους απο το 1967 και όχι απο πρίν δίνει το δικαίωμα στο Ισραήλ να μηνύσει ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο!!!!


Το λάθος της Χαμάς να αποδεχτεί ύπαρξη Παλαιστινιακού κράτους απο το 1967 και όχι απο πρίν δίνει το δικαίωμα στο Ισραήλ να μηνύσει ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο!!!!Το λάθος της Χαμάς να αποδεχτεί ύπαρξη Παλαιστινιακού κράτους απο το 1967 και όχι απο πρίν δίνει το δικαίωμα στο Ισραήλ να μηνύσει ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Χαμάς κόβει τους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αιγύπτου!

GROTHIA.GR: ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!!! ΒΑΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ..ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΧΑΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΙΟΝΙ!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Απόφαση-«σταθμός» της Χαμάς: Αποδέχεται ένα παλαιστινιακό κράτος εντός των συνόρων του 1967
Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς άλλαξε απόψε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πολιτικό του πρόγραμμα, αποδεχόμενο συγκεκριμένα ένα παλαιστινιακό κράτος εντός των συνόρων του 1967 και εμμένοντας στον “πολιτικό” και όχι θρησκευτικό χαρακτήρα της σύγκρουσής του με το Ισραήλ.
Στο έγγραφο, γραμμένο στ’ αραβικά και στ’ αγγλικά, που δόθηκε στη δημοσιότητα, και το οποίο το κίνημα πρόσθεσε στο καταστατικό που συνέταξε το 1988, η Χαμάς εκτιμά ότι “η ίδρυση ενός εντελώς κυρίαρχου και ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους εντός των συνόρων της 4ης Ιουνίου 1967, με την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα, (…) είναι μια μορφή εθνικής συναίνεσης”.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ:

Χιλιάδες μάρτυρες σκοτώθηκαν πριν το 1967 για ποιό λόγο; Πως μπορείτε να λέτε οτι η Παλαιστίνη υδρήθηκε το 1967; Και οτι το Ισραηλ πρέπει να επιστρέψει στα σύνορα του πριν το 1967; Ή μήπως η Παλαιστίνη αποτελείται μόνο απο την Γάζα και τη δυτική όχθη; Εαν ναι αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι δεν την κατέλαβαν το 1948.. Την άφησαν σε εσάς 20 έτη..Τότε γιατί δε δημιουργήθηκε ένα Παλαιστινιακό κράτος;

Δεν ήταν η λωρίδα της Γάζας μέροος της Αιγύπτου και η δυτική όχθη μέρος της Ιορδανίας δεκαετίες πριν τη δημιουργία της Παλαιστίνη; Οι Εβραίοι άφησαν τη γη σε εσάς για 20 έτη..απο το 1948 εως το 1967..;;; Δεν υπήρχε ήδη Παλαιστίνη αυτό λέτε:;!!
Ποιά είναι τότε η αιτιολογία για όλους αυτούς τους πολέμους και τις θυσίες και το οικονομικό εμπάργκο στο ισραήλ πριν το 1967;

Οι Εβραίοι μπορούν να μηνύσουν τους Άραβες τώρα! Και να απαιτήσουν διεσεκατομύρρια και τρισεκατομύρρια! Για τις ζημιές που δήθεν έχουν υποστεί απο πολέμους απο τον αραβικό κόσμο απο το 1948 μέχρι το 1967 αναίτια όπως ορθώς θα υποστηρίξουν βάσει της παραδοχής σας ότι το Παλαιστινιακό ζητημα ξεκίνησε μετά το 1967!

Έτσι οι Εβραίοι μπορούν να ρωτησουν: Γιατί μας πολεμήσατε πριν απο το 1967; Θα απαιτήσουν Αραβική αποζημίωση για το γνωστό εμπάργκο στο Ισραήλ και για την οικονομική καταστροφή που του προκάλεσε!

Εαν οι Εβραίοι θα σας μηνύσουν θα σας νικήσουν! Θα λένε, “Εμείς βιώσαμε την αδικία και υποφέραμε!” “Εμείς είμαστε ένα κοπάδι πρόβατα περικυκλωμένα απο Λύκους!” “Το λέμε απο το 1948. Τώρα οι Άραβες απο μόνοι τους έχουν παραδεχτεί ότι η Παλαιστίνη κατακτήθηκε το 1967 και όχι το 1948! Και τώρα απαιτούν το Ισραήλ να γυρίσει στα σύνορα πριν το 1967 και όχι πριν το 1948 όπως και θα έπρεπε!”

Λέγοντας αυτό θα επιλυθεί το Παλαιστινιακό πρόβλημα υπέρ των Εβραίων και θα αναγνωρίσει ο Αραβικός κόσμος το παράνομο κράτος του Ισραήλ!!! Όμως όσοι δήθεν υπερασπίζεστε την Παλαιστίνη και αναγνωρίζετε τα σύνορα της απο το 1967 και μετά γιατί δεν αναγνωρίσατε το Ισραηλ πριν το 1967; Μα τω θεό αυτό είναι απαράδεκτο δε βγάζει νόημα!! Ίσως το Ισραήλ να αποκτήσει περισσότερη Αραβική γη το 2008 και λίγα χρόνια αργότερα θα απαιτείτε να επιστρέψει στα σύνορα του πριν το 2008!! Με αντάλαγμα να αναγνωρίσετε το ψευδοκράτος του Ισραήλ!