Ο Δολοφόνος βρεφών Νετανιάχου τσαλακώνει και πετάει στον κάδο το έγγραφο ανακωχής της Χαμάς


Ο Δολοφόνος βρεφών Νετανιάχου τσαλακώνει και πετάει στον κάδο το έγγραφο ανακωχής της Χαμάς

Ο Δολοφόνος βρεφών Νετανιάχου τσαλακώνει και πετάει στον κάδο το έγγραφο ανακοχής της ΧαμάςΟ Ισραηλινός πρωθυπουργός βγάζει το απύθμενο «μίσος» του στο εγγράφο της Χαμάς και το ρίχνει σε κάδο μπροστά σε βίντεο σε κοινωνικα μέσα ενημέρωσης

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συμβολικά πετάει σε κάδο ένα νέο έγγραφο πολιτικής της Χαμάς που έθεσε ένα προφανές μαλάκωμα της στάσης της παλαιστινικής ομάδας προς το Ισραήλ αποδεχώμενη την ύπαρξη δύο κρατών κάτι που για εμάς τους αντι-σιωνιστές θεωρήθηκε μέχρι και ύποπτο καθότι μόνο ένα κράτος πρέπει να υπάρχει εκεί και αυτό δεν είναι άλλο απο αυτό της Παλαιστίνης και μόνο και όχι το παράνομο κράτος των Ρόθτσιλντ,το γεντοκτονικό Ισραήλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το λάθος της Χαμάς να αποδεχτεί ύπαρξη Παλαιστινιακού κράτους απο το 1967 και όχι απο πρίν δίνει το δικαίωμα στο Ισραήλ να μηνύσει ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο!!!!
Η ισραηλινή κυβέρνηση δήλωσε ότι το έγγραφο αποσκοπούσε να εξαπατήσει τον κόσμο ότι η Χαμάς έγινε πιο μετριοπαθής.

Σε ένα βίντεο βίντεο 97 δευτερολέπτων που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε ότι το έγγραφο ανήκει στα “ψεύτικα νέα”.

Καθισμένος πίσω από το γραφείο του με έντονη μουσική τράβηξε έπειτα έναν κάδο απορριμμάτων, τσαλάκωσε το έγγραφο και το έριξε μακριά.

“Το νέο έγγραφο της Χαμάς λέει ότι το Ισραήλ δεν έχει κανένα δικαίωμα να υπάρχει(GROTHIA.GR: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1967  ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1946 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΙΣΧΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ), λέει ότι κάθε εκατοστό της γης μας ανήκει στους Παλαιστινίους, λέει ότι δεν υπάρχει άλλη αποδεκτή λύση εκτός από την απομάκρυνση του Ισραήλ … θέλουν να χρησιμοποιήσουν το κράτος τους για να καταστρέψουν Δήλωσε ο Νετανιάχου.

Ένας εκπρόσωπος της Χαμάς χαρακτήρισε το βίντεο ως «πράξη αδυναμίας» του Νετανιάχου και κάλεσε τον κόσμο να αντισταθεί στη «ρατσιστική του συμπεριφορά».

Ο απερχόμενος ηγέτης της Χαμάς, Κάλεντ Μέσααλ, δήλωσε ότι ο αγώνας της Χαμάς δεν ήταν εναντίον του Ιουδαϊσμού ως θρησκεία αλλά εναντίον των Σιωνιστών!