Η ισραηλινή αστυνομία μαθαίνει σε παιδάκια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πώς να σκοτώσουν Παλαιστίνιους


Η ισραηλινή αστυνομία μαθαίνει σε παιδάκια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πώς να σκοτώσουν Παλαιστίνιους

Η ισραηλινή αστυνομία μαθαίνει σε παιδάκια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πώς να σκοτώσουν ΠαλαιστίνιουςΙσραηλινοί αστυνομικοί έχουν δώσει μια πρακτική επίδειξη στα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το πώς θα σκοτώσουν έναν παλαιστίνιο επιτιθέμενο και θα επιβεβαιώσουν ότι είναι νεκρός, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη. Η υπαίθρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Ramat HaSharon.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τέσσερις Ισραηλινοί αστυνομικοί με όπλα Μ16 προσέγγισαν ένα πρόσωπο που σαφώς υποτίθεται ότι ήταν Παλαιστίνιος και άρχισαν να πυροβολούν σ ‘αυτόν. Ο “Παλαιστίνιος” έπεσε αμέσως, αλλά οι αστυνομικοί κατέβηκαν από τη μοτοσικλέτα τους και συνέχισαν να ρίχνουν, αν και ήταν ακίνητος, για να βεβαιώσουν ότι ήταν “νεκρός”.
Ένα βίντεο δείχνει ολόκληρη την άσκηση. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη που συμβαίνει στην πραγματική ζωή όταν οι ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις με την παραμικρή αφορμή εκτελούν Παλαιστίνιους .

Σύμφωνα με τον Haaretz, οι αστυνομικοί είπαν στους μαθητές ότι θα ακούσουν τον ήχο των πυροβολισμών και των εκρηκτικών, ώστε να μην πανικοβληθούν κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Ωστόσο, η εκδήλωση έχει σταματήσει, καθώς οι οικογένειες των μαθητών διαμαρτυρήθηκαν ότι μικρά παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται σε τέτοιες βίαιες σκηνές. Οι καταγγελίες έχουν σταλεί στον τοπικό δήμο. Αυτό, δήλωσε η Haaretz, δεν είναι η πρώτη φορά που η ισραηλινή αστυνομία παρουσίασε αυτή τη βία σε μαθητές αυτής της ηλικίας.

Η εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο ισραηλινός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Gilad Erdan κάλεσε την αστυνομία να διοργανώσει μια ανοιχτή ημέρα που περιλάμβανε την ενθάρρυνση των αστυνομικών σκύλων να σκοτώνουν Παλαιστίνιους. Παρουσιάστηκαν επίσης αρκετές τεχνικές διάσπασης του πλήθους. Σημειώθηκε ότι τέτοιες τεχνικές δεν χρησιμοποιούνται όταν οι διαδηλωτές είναι Εβραίοι.