«Ο δρόμος του απαρτχάιντ» είναι γεγονός στην Ιερουσαλήμ! Σιωπή από τους «αντιρατσιστές»


«Ο δρόμος του απαρτχάιντ» είναι γεγονός στην Ιερουσαλήμ! Σιωπή από τους «αντιρατσιστές»«Ο δρόμος του απαρτχάιντ» είναι γεγονός στην Ιερουσαλήμ! Σιωπή από τους «αντιρατσιστές»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Όλοι εκείνοι οι «αλληλέγγυοι», οι «αντιρατσιστές», οι «αντιφασίστες», οι «ανθρωπιστές» κ.τ.λ. που ουρλιάζουν για τις κυβερνήσεις και τα κόμματα εκείνα τα οποία στην Ευρώπη θέλουν να κρατήσουν τα σύνορα των χωρών τους κλειστά και τα καταγγέλλουν ως «ρατσιστικά», σιωπούν χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά για ένα μεγάλο τείχος, το οποίο έχει κτιστεί σε μια γωνιά της Γης, με σκοπό την αντιμετώπιση ερχομού ανθρώπων.

Πρόκειται για το Ισραήλ και για το τελευταίο επίτευγμά του, το οποίο είναι ένας δρόμος με τείχος που συνδέει εβραϊκούς εποικισμούς στα κατεχόμενα με την βόρεια Ιερουσαλήμ, διαχωρίζοντας του Ισραηλινούς οδηγούς από τους Παλαιστίνιους των διπλανών χωριών. Ο «δρόμος του απαρτχάιντ», όπως τον περιέγραψε η κεντροαριστερή ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz», εγκαινιάστηκε χθες με επισημότητα και έχει μήκος πέντε χιλιόμετρα. Στην Δυτική Όχθη υπάρχουν πολλοί δρόμοι μόνο για Ισραηλινούς (κυρίως για τις δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους), αλλά κανένας από αυτούς δεν είχε μέχρι χθες διαχωριστικό τείχος αντί για διαχωριστική λωρίδα…

Το Ισραήλ «η μόνη δημοκρατία στην Μέση Ανατολή», όπως με πάθος φωνάζουν οι απανταχού «φιλελέφτ», φέρεται με τον πλέον ρατσιστικό τρόπο απέναντι σε ανθρώπους των οποίων άρπαξε την Πατρίδα. Αυτό, όμως, δεν απασχολεί στο ελάχιστο όλους εκείνους τους «δικαιωματάκηδες», των οποίων η «ευαισθησία» για «τα ανθρώπινα δικαιώματα» είναι ξεκάθαρα επιλεκτική, δείχνοντας με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο την υποκρισία που διέπει την συμπεριφορά τους.

«Ο δρόμος του απαρτχάιντ» είναι γεγονός στην Ιερουσαλήμ! Σιωπή από τους «αντιρατσιστές»4