Ο σιωνισμός σκοτώνει και ο κόσμος το βουλώνει! Τουλάχιστον τρεις νεκροί και εκατό τραυματίες στην Παλαιστίνη


Ο σιωνισμός σκοτώνει και ο κόσμος το βουλώνει! Τουλάχιστον τρεις νεκροί και εκατό τραυματίες στην ΠαλαιστίνηΟ σιωνισμός σκοτώνει και ο κόσμος το βουλώνει! Τουλάχιστον τρεις νεκροί και εκατό τραυματίες στην Παλαιστίνη
ΠΗΓΗ

Περίπου 40.000 Παλαιστίνιοι διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία κατά μήκος του συνοριακού φράκτη μεταξύ του τρομοκράτους του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, για να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μνήμης, που πραγματοποιήθηκαν για να τιμηθεί η πρώτη επέτειος από την «Πορεία της Επιστροφής».

Και τρεις απ’ αυτούς τους διαδηλωτές, που σύμφωνα με την ανακοίνωση των σιωνιστών «πετούσαν πέτρες κι έβαλαν φωτιά σε ελαστικά αυτοκινήτων», δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από πυρά των «γενναίων» του Ισραηλινού στρατού, ενώ εκατό τραυματίστηκαν!

Ο πρώτος νεκρός ήταν ένας 17χρονος, που πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν στην νότια Λωρίδα της Γάζας, ο δεύτερος ένας 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του προχθές το βράδυ από θραύσματα οβίδας ισραηλινού άρματος μάχης και ο τρίτος, σκοτώθηκε από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών κατά τη διάρκεια συγκρούσεων κοντά στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ.

Να σημειωθεί, ότι Παλαιστίνιοι που φορούσαν πορτοκαλί γιλέκα προσπάθησαν να κρατήσουν τους διαδηλωτές σε απόσταση από τον φράκτη, αλλά οι «γενναίοι» του Ισραήλ άρχισαν να πυροβολούν μόλις οι πρώτοι διαδηλωτές βρέθηκαν σε απόσταση 300 μέτρων από τον φράκτη!!!

Και για το συνεχιζόμενο αυτό έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού, δε μιλάει κανείς στον κόσμο ολόκληρο!