Οι «γενναίοι» ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν 9χρονο (!) παιδί μέσα στην τάξη του την ώρα του μαθήματος…


Οι «γενναίοι» ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν 9χρονο (!) παιδί μέσα στην τάξη του την ώρα του μαθήματος…Οι «γενναίοι» ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν 9χρονο (!) παιδί μέσα στην τάξη του την ώρα του μαθήματος…
ΠΗΓΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ κάνει επίδειξη δύναμης ακόμη και σε μικρά παιδιά δημοτικού σχολείου, καθώς Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν σε σχολικό κτίριο και επέμεναν να συλλάβουν έναν εννιάχρονο μαθητή και τον επτάχρονο αδερφό του! Ο λόγος; Τα παιδιά είχαν πετάξει πέτρες σε αυτοκίνητα Ισραηλινών εποίκων.

«Είναι συνηθισμένο αυτό», λένε ντόπιοι στο CNN, σχολιάζοντας την εισβολή των Ισραηλινών στρατιωτών στο χώρο του σχολείου. Ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αρέφ Γιαμπέρ κατέγραψε με το φακό του την στιγμή της «σύλληψης» του Παλαιστίνιου αγοριού.

Ο Ζείν Ιντρις και ο επτάχρονος αδερφός του Ταίμ είχαν την πλήρη υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου όπως και άλλων δασκάλων. Ο μικρός μαθητής υποστήριξε ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες απείλησαν έναν δάσκαλο λέγοντάς του ότι, εάν δεν τον αφήσει, θα του σπάσει το χέρι:

«Έριξαν πέτρες, δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι τα παιδιά», είπε ένας από τους Ισραηλινούς στρατιώτες. Σύμφωνα με τους δασκάλους και τους κατοίκους της περιοχής, ο εννιάχρονος Ζείν μεταφέρθηκε σε κοντινό στρατιωτικό φυλάκιο και κρατήθηκε για λιγότερο από μία ώρα.

Περιγράφοντας το περιστατικό στο CNN, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι ήταν ένα προειδοποιητικό μήνυμα για τους μαθητές και πρόσθεσε ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί!

Οι «γενναίοι» ισραηλινοί στρατιώτες «πούλησαν μαγκιά» σε ένα 9χρονο παιδάκι, προειδοποιώντας μάλιστα για ανάλογα μέτρα στο άμεσο μέλλον. Εάν αυτή η άνανδρη πράξη γινόταν σε κάποια άλλη χώρα θα ξεσηκωνόταν θύελλα διαμαρτυριών από τους «ανθρωπιστές» και τους «αντιρατσιστές».

Επειδή, όμως, αυτό συμβαίνει στο Ισραήλ, θα υπάρξει απόλυτη σιωπή από τους ελληνόφωνους «αντιφασίστες», που τηρούν… σιγή ιχθύος για τα συνεχή εγκλήματα των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στην Παλαιστίνη.