Ο Πούτιν Εξηγεί τη διαφορά μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας: «Εμείς δεν κάνουμε ηλιθιότητες»


Ο Πούτιν Εξηγεί τη διαφορά μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας: «Εμείς δεν κάνουμε ηλιθιότητες»Ο Πούτιν Εξηγεί τη διαφορά μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας: «Εμείς δεν κάνουμε ηλιθιότητες»

Κατά τη διάρκεια μια συζήτηση πάνελ με το CNBC του Geoff Cutmore, με τον Ισλανδό Πρόεδρο Gudni Johannesson και τον Πρόεδρο της Φινλανδίας σάουλι νιινίστο, ο Πούτιν εξήγησε μια λεπτή διαφορά μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας πολιτικής: “. Εμείς ποτέ δεν κάνουμε ηλίθια πράγματα που θα μας βλάψουν”

Ο Πούτιν, στη συνέχεια, χάρη τόνισε ότι ο Ομπάμα κατέστρεψε τις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές οικονομιες, σε μια προσπάθεια να υπονομεύσουν τη Ρωσία.

Η Ρωσία δεν συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο.

Ποτέ δεν κάνουμε πράγματα που θα βλάψουν τις επιχειρήσεις μας, ή τις διμερείς σχέσεις – δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο .

Το γεγονός ότι η προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ έλαβε αυτό το βήμα – Νομίζω ότι αυτό κατέστρεψε την οικονομία των ΗΠΑ, τον αμερικανικό λαό, και τότε η κυβέρνηση Ομπάμα ανάγκασε τους Ευρωπαίους να κάνουν το ίδιο, και αυτό κατέστρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία, και έγιναν λιγότερο ανταγωνιστικοί. Και έχασαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.