Το Κρεμλίνο απάντησε στις δηλώσεις του Συμβούλου του Trump σχετικά με την απομόνωση της Ρωσίας


Το Κρεμλίνο απάντησε στις δηλώσεις του Συμβούλου του Trump σχετικά με την απομόνωση της ΡωσίαςΤο Κρεμλίνο απάντησε στις δηλώσεις του Συμβούλου του Trump σχετικά με την απομόνωση της Ρωσίας
ΠΗΓΗ

Οι Εντατικές επαφές της Μόσχας και του Πεκίνου εκφράζουν ότι η γνώμη σχετικά με την αποστασιοποίηση της Κίνας από τη Ρωσική Ομοσπονδία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δήλωσε ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ Χέρμπερτ Mcmaster, προηγουμένως δήλωσε ότι η Κίνα βοήθησε τις ΗΠΑ να απομονώσουν τη Ρωσία και τη Βολιβία.

«Το γεγονός ότι την Μόσχα κάθε εβδομάδα επισκέπτονται οι εκπρόσωποι της υψηλότερης κινεζικής ηγεσίας και διεξάγουν διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών που συναντιόνται με τον Πρόεδρο Πούτιν – θυμηθείτε, την περασμένη εβδομάδα είχαν συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα, την επόμενη εβδομάδα έχει επίσης προγραμματιστεί να γίνει συνάντηση.

Όλες αυτές οι συναντήσεις έχουν και ανεξάρτητη έννοια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που γίνονται , στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τις επισκέψεις των συνόδων κορυφής, ιδίως, την επίσκεψη του Πούτιν στην Κίνα, όπου θα λάβει μέρος στην Διεθνή διάσκεψη για το Δρόμο του Μεταξιού.

Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη τόσο έντονο πρόγραμμα ανταλλαγών και επισκέψεων, μάλλον, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι παρόμοια ανάλυση δεν αντανακλά την πραγματικότητα», — είπε ο Πεσκόφ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν αισθάνεται το Κρεμλίνο τον εαυτό του σε μια τέτοια απομόνωση, για την οποία μίλησε ο Mcmaster.