Δυτική προπαγάνδα ενάντια στην Φιλο-Πουτινική πλέον Τσετσενία! Ο Soros μιλά για στρατόπεδα βασανισμού ομοφιλοφίλων


Δυτική προπαγάνδα ενάντια στην Φιλο-Πουτινική πλέον Τσετσενία! Ο Soros μιλά για στρατόπεδα βασανισμού ομοφιλοφίλωνΔυτική προπαγάνδα ενάντια στην Φιλο-Πουτινική πλέον Τσετσενία! Ο Soros μιλά για στρατόπεδα βασανισμού ομοφιλοφίλων

Δείτε πως δουλεύει η προπαγάνδα και πως ο κόσμος που πιστεύει οτιδήποτε του σερβίρουν χωρίς καμία αντικειμενική τεκμηρίωση… Οι «αποδείξεις» κατά κύριο λόγο από πληρωμένους υπαλλήλους του μηχανισμού Soros που ελέγχει τα δίκτυα που ανατρέπουν όλους τους ανυπάκουους ηγέτες.
«Συλλογή υπογραφών ενάντια στους βασανισμούς gay …στην Τσετσενία» …αλλά απευθύνεται στον «δαιμονικό» Πούτιν που δεν είναι ηγέτης της Τσετσενίας αλλά της Ρωσίας και κλασικά η απαράιτητη αναφορά στους Ναζί και τον Χίτλερ … για να περάσιε στο μυαλό των αναγνωστών ότι κι ο Πούτιν ένας Χίτλερ είναι …άρα δεν θα ήταν έγκλημα μία επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Όλες οι επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον χωρών με πετρέλαια ή εχθρών του Ισραήλ … είχαν ακολουθήσει μετά από ένα τσουνάμι προπαγάνδας εναντίον των ηγετών αυτών των χωρών. Ήταν όλοι σχιζοφρενείς δικτάτορες που «σκότωναν» τους ίδιους τους λαούς τους.

Στη Ρωσία είναι νόμιμη η ομοφυλοφιλία αλλά απαγορεύεται η gay προπαγάνδα που στην προκομμένη Ελλάδα ξεκινάει ως μάθημα στα Δημοτικά.

Στην Τσετσενία που είναι μουσουλμανικό κράτος κι έχει υιοθετήσει το μουσουλμανικό δίκαιο δεν επιτρέπεται για θρησκευτικούς λόγους τους ίδιους λόγους , για τους ίδιους λόγους που δεν επιτρέπεται και στο Άγιο Όρος
Η ύπαρξη «στρατοπέδων» για gay κι άλλα τέτοια αναφέρονται πάντα από ανώνυμες πηγές και μάρτυρες (επαγγελματίες προφανώς) που φυσικά δεν μπορούν να διασταυρωθούν με κανέναν τρόπο ενώ μεταδίδονται από «Ρωσικές» δήθεν εφημερίδες που εννοείται χρηματοδοτούνται από τη Δύση …την πεφωτισμένη Δύση.

Δυτική προπαγάνδα ενάντια στην Φιλο-Πουτινική πλέον Τσετσενία! Ο Soros μιλά για στρατόπεδα βασανισμού ομοφιλοφίλων4Η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο μαιμού-ψήφισμα δείχνει τη σύλληψη ενός skinhead gay (;) εθνικιστή , με το κλασικό τατουάζ του σταυρού μέσα σε κύκλο στο δεξί χέρι. Φαίνεται να είναι από διαδήλωση gay-pride που φυσικά γίνονται από έμμισθους διαδηλωτές του Soros ..που εννοείται προβαίνουν σε έκτροπα και βανδαλισμούς ώστε να προκαλέσουν την παρέμβαση της αστυνομίας, να τραβηχτούν οι σχετικές δραματικές φωτογραφίες και να προβληθούν μετά συνοδεία γλαφυρών κειμένων από τη συμφωνική ορχήστρα των Δυτικών ΜΜΕ.
Π
Στο ρεπορτάζ για τις συλλήψεις gay στην Τσετσενία της Daily Mail …δείχνει άσχετη φωτογραφία ελέγχου πολιτών από την αντιτρομοκρατική της Τσετσενίας. Γράφουν σε παρένθεση ότι είναι φωτογραφεία αρχείου…σαν να πρόκειται για παλιότερο περιστατικό σύλληψης gay … αλλά δεν λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με gay η εικόνα.
Γιατί άραγε δεν διοργανώνουν Gay Pride στα χαρούμενα και αγαπημένα της Δύσης … βασίλεια της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, των Αραβικών Εμιράτων , της Ιορδανίας, του Αζερμπαιτζάν που ελέγχεται από τους Rothschild;