Ρώσος στρατηγός: Μπορούμε πλέον να ελέγξουμε όλες τις θάλασσες ανά πάσα στιγμή!


Ρώσος στρατηγός: Μπορούμε πλέον να ελέγξουμε όλες τις θάλασσες ανά πάσα στιγμή!Ρώσος στρατηγός: Μπορούμε πλέον να ελέγξουμε όλες τις θάλασσες ανά πάσα στιγμή!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ EXPRESS
Η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν γίνεται πιο ισχυρή από ποτέ.
Σε μία διαπίστωση που για πολλούς ακόμη μοιάζει…δύσπιστη, προχώρησε ο Στρατηγός Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας Vladimir Korolev, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρωσίας χθες Σάββατο.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως πλέον η Ρωσία, όντας μία πραγματική υπερδύναμη, μπορεί να ελέγξει ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε κατάσταση κριθεί επείγουσα σε κάθε θάλασσα του πλανήτη, συνυπογράφοντας την ρωσική υπεροπλία.

“Το Πολεμικό Ναυτικό έχει όλα τα μέσα για να ελέγξει την κατάσταση σε οποιαδήποτε περιοχή του παγκόσμιου ωκεανού. Είμαστε έτοιμοι για όλα”.

Ο Ρώσος Στρατηγός αναφέρθηκε στη ρωσική υπεροπλία στις θάλασσες, κάτι που μέχρι πρόσφατα ήταν αποκλειστικά και μόνο προνόμιο των ΗΠΑ, λόγο της αυξημένης έντασης στην κορεατική χερσόνησο, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως η Μόσχα παρακολουθεί στενά οποιαδήποτε κίνηση των ΗΠΑ στην περιοχή.

Αυτή είναι η ισχυρή Ρωσία, που προετοιμάζεται συνεχώς για την μεγάλη σύγκρουση με τη Νέα Τάξη και τις δυνάμεις της (ΝΑΤΟ).