Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκίζει τα λευκά κράνη!!!!


Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκίζει τα λευκά κράνη!!!!Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκίζει τα λευκά κράνη!!!!

1) ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
2) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
3) Τζιχαντο-Αντάρτης «σκοτώθηκε» απο Χημικό αέριο Σαρίν αλλά έζησε για να πεί την Ιστορία του
4) Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!

5) ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
6) ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
7) Καημένος λευκόκρανος παριστάνει το θύμα 3 διαφορετικές φορές σε δήθεν χημικές επιθέσεις του «κακου» Άσαντ8) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
9) Αγαστή συνεργασία της ISIS με τα Λευκά Κράνη
10) H Άσμα Άσαντ καλεί την Ιβάνκα Τραμπ να παραδεχθεί ότι για το μακελειό με τα λεωφορεία ευθύνονται τα Λευκά Κράνη

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Η ομαδική ομάδα βελτίωσης  του προσώπου της Αλ Κάιντα «Τα λευκά κράνη» έχουν αφήσει άφωνους δυτικούς κριτικούς κινηματογράφου με την ρεαλιστική και ακριβή απεικόνισή τους στην πρώτη δηθεν  χημική επίθεσης που φορούσαν σανδάλια.

Ο θεατρικός σύλλογος δυσκολεύτηκε να κερδίσει τις καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων με βασικές δεξιότητες κριτικής σκέψης – ανθρώπους όπως η εκπρόσωπος της Ρωσικής Υπουργού Εξωτερικών Maria Zakharova.
Ναι, η Μαρία έδωσε στα Λευκά Κράνη τη «θεραπεία Zakharova» κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης Τύπου της στη Μόσχα:

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε νέα γεγονότα που εκθέτουν τη δραστηριότητα των Λευκών Κράνων, μια διαβόητη οργάνωση που υποτιμάται. Αυτή η όλη δραστηριότητα μπορεί να περιγραφεί ως ψευδο-ανθρωπιστική. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ορισμένες ενέργειες που έγιναν από τα μέλη αυτής της οργάνωσης όχι μόνο δεν της επιτρέπουν να διεκδικήσει τίτλο μιας ανθρωπιστικής ΜΚΟ ή τον τίτλο “σωτήρες του συριακού λαού” αλλά μπορούν να τεθούν στην ίδια κατηγορία με τον εξτρεμισμό και τα εγκλήματα πολέμου.

Ο πραγματικός οργανισμός πολιτικής άμυνας της Συρίας ιδρύθηκε το 1953 και καταχωρήθηκε στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Άμυνας (ICDO). Σε αντίθεση με τις εκθέσεις των Δυτικών ΜΜΕ, τα λευκά κράνη δεν έχουν τίποτα κοινό με το εθνικό σύστημα ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης της Συρίας ή την οργάνωση επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης και διάσωσης σε περίπτωση ατυχημάτων ή καταστροφών. Καθώς οι τζιχαντιστές μετακόμισαν στο Χαλέπι , κατέλαβαν ασθενοφόρα, φορτηγά πυροσβεστικού εξοπλισμού και άλλα εργαλεία και εξοπλισμό, ενώ η πλειοψηφία των αστυνομικών πυροβολήθηκε.

Τα λευκά κράνη όχι μόνο αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στις ελεγχόμενα  εδάφη από το τις  εγκληματικές τρομορκατικές οργανώσεις ISIS και  Jabhat al-Nusra , αλλά τους συμπορεύουν ανοιχτά και τους παρέχουν πληροφορίες και ακόμη και οικονομική υποστήριξη. Υπάρχουν έγγραφα τεκμηρίωσης της συμμετοχής των λευκών κρανών σε ορισμένες από τις επιχειρήσεις της al-Nusra και την κάλυψη των θανάτων πολιτών. Μια συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα βίντεο που υποτίθεται ότι έγινε τον Μάρτιο του 2015 και δείχνει ότι τα λευκά κράνη αναμιγνύονται με τρομοκράτες και χτυπάνε έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο που συνέλλαβε η Αλ-Νούσα. Σε ένα βίντεο που χρονολογείται από τον Μάιο του 2015, πραγματοποιούν ένα είδος εκκαθάρισης στο χώρο των πολιτικών εκτελέσεων στο βόρειο Χαλέπι. Υπάρχουν εικόνες βασανιστηρίων των συριακών στρατιωτών με την επακόλουθη εκτέλεση τους παρουσία των Λευκών Κράνων.

Τα μεροληπτικά δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνοούν απολύτως τα γεγονότα που εκθέτουν την προπαγάνδα των λευκών κρανών και σιωπούν για την παραποίηση των αριθμών νεκρών αμάχων στη Συρία και για την κατασκευή πράξεων βίας ή χρήσης επικίνδυνων ειδών όπλων. Αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για λεηλασίες, παραποιήσεις γεγονότων και σκηνοθετημένη παροχή ιατρικής βοήθειας από μέλη αυτής της “ανθρωπιστικής” ΜΚΟ.

Τα λευκά κράνη συχνά εμφανίζονται ως οι μόνοι μάρτυρες στην καταστροφή πολιτικών εγκαταστάσεων και ατυχημάτων ως αποτέλεσμα εικαζόμενων επιχειρήσεων από τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις ή τη Συριακή Πολεμική Αεροπορία. Στο διαδίκτυο, οι άνθρωποι κουρασμένοι από την προπαγάνδα κάνουν αναλύσεις  για τα ψεύτικα βιντεοσκοπημένα βίντεο με τη συμμετοχή επαγγελματιώνκαλλιτεχνών μακιγιάζ . Πιστεύω ότι τους έχετε δει.

Οι ενέργειες των λευκών κρανών στο Khan Shaykhun της Συρίας στις 4 Απριλίου αξίζουν ιδιαίτερη αναφορά. Οι υποτιθέμενες “αδιαμφισβήτητες” αποδείξεις τους έδωσαν στους Αμερικανούς πρόσχημα για την πραγματοποίηση πράξης ένοπλης επίθεσης εναντίον της αεροπορικής βάσης της Πολεμικής Αεροπορίκης βάσης  Shayrat της Συρίας στις 7 Απριλίου. Εκπρόσωποι των Σουηδών γιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που αποτελούν μια ΜΚΟ , ανέλυσαν το βίντεο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ΄δηθεν σωτηρία των παιδιών που παρουσιάστηκε εκεί ήταν στην πραγματικότητα ένας επικίνδυνος χειρισμός στα σωμάτα των παιδιών που ήταν ήδη υπο την επήρεια ναρκωτικλωνά.

Είναι σημαντικό ότι τα κεφάλαια που ελέγχονται από ορισμένες δυτικές κυβερνήσεις ή επιχειρηματικούς κύκλους συμμετέχουν άμεσα στη χρηματοδότηση των Λευκών Κράνων. Όλο αυτό το σκηνικό αντιστοιχεί πλήρως στην επίσημη θέση των δυτικών χωρών σχετικά με την αλλαγή καθεστώτος στη Συρία!


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face