ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ: “Η Ρωσία είναι ο Εχθρός μας, ο Πούτιν θέλει τον πόλεμο”


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ: "Η Ρωσία είναι ο Εχθρός μας, ο Πούτιν θέλει τον πόλεμο"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ: “Η Ρωσία είναι ο Εχθρός μας, ο Πούτιν θέλει τον πόλεμο”
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ GLOBAL RESEARCH

Η επονομαζόμενη ίδρυση ΗΠΑ / ΝΑΤΟ επαναλαμβάνει ατέλειωτα το παρωχημένο αξίωμα: η Ρωσία είναι ο εχθρός μας. Ωστόσο, κανείς δεν αξιολογεί αντικειμενικά την εγκυρότητα αυτής της υπόθεσης.

Τι πραγματικά είναι αυτή η υποτιθέμενη απειλή ρωσικής επίθεσης; Για να κατανοήσουμε την τρέχουσα αντιπαράθεση των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας απαιτεί κάποια γνώση της ιστορίας, του πολέμου, της γεωγραφίας, της δημογραφίας και των παγκοσμιοποιημένων πολιτικών και οικονομικών σχημάτων. Σίγουρα χρειάζονται πολύ περισσότερη γνώση και σοφία από ό, τι εκτίθεται από τα πανταχού παρόντα παγκοσμιοποιημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις κυβερνητικές διοικήσεις του παγκοσμιοποιητή, και ορισμένα μη ισορροπημένα μέλη του Κογκρέσου.

Όσον αφορά τη γεωγραφία, το έδαφος της Ρωσίας καλύπτει περίπου το 14% της γης, με πληθυσμό περίπου 150 εκατομμύρια. Το κατά κεφαλήν εισόδημα της Ρωσίας είναι περίπου 12% του εισοδήματος των ΗΠΑ. Είναι σαφές ότι η Ρωσία χρειάζεται ανθρώπους, εμπόριο και οικονομική ανάπτυξη πολύ περισσότερο από πρόσθετες περιοχές. Θυμηθείτε, η Ρωσία πούλησε την Αλάσκα μόνο για αλλαγή τσέπης στις ΗΠΑ.

 

Όσον αφορά τη δημογραφία, το 1991, η απότομη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης κατά μήκος των κομμουνιστικών διοικητικών συνόρων της άφησε σχεδόν 40 εκατομμύρια Ρώσους εκτός της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας – που τώρα είναι η Ρωσική Ομοσπονδία (Ρωσία). Κατά ειρωνικό τρόπο, η ΗΠΑ / ΝΑΤΟ (αντι-κομμουνιστική συμμαχία) αναγνώρισε τη διάλυση της ΕΣΣΔ σύμφωνα με τους στόχους του προηγούμενου κομμουνιστικού καθεστώτος και τα επιβαλλόμενα εσωτερικά σύνορά της.

Αυτό το δημογραφικό πρόβλημα ήρθε στο προσκήνιο, καθώς τα κατασταλτικά-ρατσιστικά καθεστώτα ορισμένων χωρών της Σοβιετικής Ένωσης απαγόρευσαν τη ρωσική εθνότητα και εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ (Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία) ή έγιναν στρατιωτικά εχθρικές προς τον αυτόχθονο Ρώσο πληθυσμό τους (Μολδαβία το 1992, Γεωργία το 2008, Αυτή είναι και θα παραμείνει μείζον πρόβλημα μέχρι να επιτευχθεί μια πιο δίκαιη και συνετή λύση.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ: "Η Ρωσία είναι ο Εχθρός μας, ο Πούτιν θέλει τον πόλεμο"2Όσον αφορά τη στρατιωτική αντιπαράθεση, απλώς εντοπίστε στον χάρτη τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ που περιβάλλουν τη Ρωσία. Στα στρατεύματα των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ είναι προφανές: ο Πούτιν θέλει σίγουρα τον πόλεμο γιατί δείτε πόσο κοντά είναι η Ρωσία στις στρατιωτικές  βάσεις των ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν υπάρχει πραγματική πιθανότητα ρωσικής μονομερούς επίθεσης εναντίον των χωρών των ΗΠΑ / του ΝΑΤΟ. Τα 3,2 εκατομμύρια ενεργά στρατιωτικά στελέχη των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ ξεπερνούν τους αριθμούς της Ρωσίας κατά τέσσερις προς ένα. Το συμβατικό οπλοστάσιο ΗΠΑ / ΝΑΤΟ εξακολουθεί να είναι πολύ ανώτερο τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα προς τη Ρωσία. Η μόνη στρατιωτική ισοτιμία που έχει η Ρωσία με τις ΗΠΑ / ΝΑΤΟ είναι σε πυρηνικά όπλα, τα οποία επί του παρόντος χρησιμεύουν ως οξεία αποτρεπτική δύναμη σε οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση. Πάνω απ ‘όλα, το ρωσικό ΑΕΠ είναι μόλις το 16% του αμερικανικού ΑΕΠ και μόλις το 7% του συνδυασμένου ΑΕΠ των οικονομιών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Η ρωσική οικονομία είναι απλά ανίκανη να υποστηρίξει οποιαδήποτε μονομερή στρατιωτική επίθεση κατά των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ.

Προφανώς, η στρατιωτική υποδομή των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ προχώρησε ανεπιφύλακτα στα σύνορα της Ρωσίας. Αλλά τι είναι πίσω από αυτή την επιθετικότητα και γιατί; Καλύτερα όμως, ποιος διατυπώνει πραγματικά την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ, Μην ξεγελιέστε από όλους τους καπνούς και τους καθρέφτες των αμερικανικών εκτελεστικών και νομοθετικών κλάδων. Οι διοικήσεις των Προέδρων Μπους / Κλίντον / Μπους / Ομπάμα έχουν εφαρμόσει ως επί το πλείστον τις οδηγίες στρατηγικής πολιτικής των μυστικών think-tanks που χρηματοδοτούνται από την παγκόσμια ολιγαρχία. Η πλειοψηφία των Δημοκρατικών και Δημοκρατικών μελών της αμερικανικής κυβέρνησης και του Κογκρέσου είναι τώρα μόνο δύο πλευρές του ίδιου παγκοσμιοποιημένου θηρίου. Η ανυποχώρητη απληστία και η αλαζονεία των λίγων – με τον αποφασισμένο τελικό στόχο τους να σπάσουν τη Ρωσία σε πολλά κράτη μαριονέτας και να παραδώσει τους τεράστιους πόρους της .

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ: "Η Ρωσία είναι ο Εχθρός μας, ο Πούτιν θέλει τον πόλεμο"3Η ψευδαίσθηση των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ με την ατελείωτη επανάληψή της Ρωσία ως εχθρό μας απλά εξυπηρετεί τη μισθοφορική εξαπάτηση που αναφέρεται στην πραγματικότητα στην εδραιωμένη παγκόσμια ολιγαρχία . Τα τελευταία 30 χρόνια η παγκόσμια ολιγαρχία ανέλαβε αυτοκρατικά τα ζωτικά θεσμικά όργανα της Δημοκρατίας μας – μόνο για να εκμεταλλευτεί εμάς και τη χώρα μας ως ένα αμβλύ εργαλείο για την ολοκληρωτική παγκοσμιοποίησή τους. Η κατάκτηση της Ρωσίας δεν είναι προς το συμφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αμερικανών. Ωστόσο, το υπαρξιακό μας εθνικό συμφέρον είναι να σταματήσουμε αυτή την αχαλίνωτη παγκοσμιοποίηση να μετατραπεί στον Αρμαγεδδώνα. Και γι ‘αυτό, πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πραγματικός μας εχθρός δεν είναι η Ρωσία, αλλά η παγκόσμια ολιγαρχία και οι διεφθαρμένες μαριονέτες της.