Πούτιν: Σταματήστε να εφευρίσκετε φανταστικές Ρώσικες απειλές


Πούτιν: Σταματήστε να εφευρίσκετε φανταστικές Ρώσικες απειλέςΠούτιν: Σταματήστε να εφευρίσκετε φανταστικές Ρώσικες απειλές
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RT

Ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος επισκέφθηκε το Παρίσι για να συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμμανουήλ Μακρόν, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Μόσχα και οι δυτικές πρωτεύουσες “θέλουν όλοι ασφάλεια, ειρήνη, ασφάλεια και συνεργασία”.

“Επομένως, δεν πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις ή να φανταζόμαστε πλασματικές απειλές από τη Ρωσία, κάποιο υβριδικό πόλεμο κ.λπ.”, δήλωσε ο ρωσικός ηγέτης.

“Ποιο είναι το σημαντικό πρόβλημα ασφαλείας σήμερα; Τρομοκρατία. Υπάρχουν βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Υπάρχει πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι το κύριο μέλημα. Όχι, ας συνεχίσουμε να διαμαρτύρονται για την απειλή της Ρωσίας. ”

“Βοθήσατε να γίνουν όλα αυτά τα γεγονότα,  και τώρα τρομάζετε τον λαό και χρησιμοποιήτε την Ρωσική τρομολαγνεία για να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας πολιτικές. Αυτές οι πολιτικές δεν έχουν προοπτικές. Το μόνο δυνατό μέλλον είναι η συνεργασία σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων ασφαλείας “, πρόσθεσε.

Η καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας είναι ένα από τα θέματα στα οποία πρέπει να συνεργαστούν η Ρωσία και η Δύση, δήλωσε ο Πούτιν.