Πούτιν: Οι ΗΠΑ θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσική οικονομία


Πούτιν: Οι ΗΠΑ θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσική οικονομίαΠούτιν: Οι ΗΠΑ θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσική οικονομία

ΠΗΓΗ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε την πιθανότητα ότι οι ΗΠΑ θέλουν να καταστρέψουν την οικονομία της Ρωσίας και να αντικαταστήσουν τους ηγέτες της χώρας επιτέλους να πάρουν το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά αυτή είναι λάθος πολιτική, καθώς δεν στοχεύει στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον επικεφαλής του ρωσικού κράτους σχετικά με τη στρατηγική των ΗΠΑ, ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν πρότεινε μήπως αυτή η στρατηγική αποσκοπεί στην καταστροφή της οικονομίας της Ρωσίας και στην αντικατάσταση της ηγεσίας, καθιστώντας την Ρωσική Ομοσπονδία σύμμαχό της και, σε τελική ανάλυση να αποκτήσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο

«Μπορεί να το σκέφτονται, μια τέτοια πολιτική επιλογή είναι δυνατή.
Αν είναι έτσι , νομίζω ότι είναι λάθος πολιτική ακριβώς επειδή αυτή η άποψη της σχέσης με τη Ρωσία δεν έχει ως στόχο το μέλλον.
Οι άνθρωποι που σκέφτονται έτσι δεν βλέπουν τουλάχιστον 25-50 χρόνια μπροστά και αν κοίταξουν, τότε, πιθανότατα, θα οικοδομηθεί η σχέση με τη Ρωσία σε άλλες βάσεις και δεν θα προσπαθούν να μετατρέψουν τη Ρωσία σε υποτελή»-. Αυτό είπε ο Πούτιν στον σκηνοθέτη Oliver Stone στην ταινία που εμφανίζεται στο τηλεοπτικό κανάλι Showtime [1] στην ερώτηση της στρατηγικής των ΗΠΑ.