Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face

Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.

Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.

Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Μια ομάδα νεαρών διαδηλωτών στην πλατεία Μαϊντάν, τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης Αυτοάμυνα ουκρανικού λαού (UNA-UNSO), είχαν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα τρομοκρατών του ΝΑΤΟ στην Εσθονία, το 2006 σύμφωνα με το Voltaire, που επιβεβαιώνεται και από αμέτρητες άλλες πηγές στο διαδίκτυο. .

Η εκπαίδευση περιελάμβανε την κατασκευή και το χειρισμό των εκρηκτικών υλών, καθώς και βολές πυροβόλων όπλων.
Αυτοί οι νέοι άνθρωποι πήγαν να πολεμήσουν στο πλευρό των γεωργιανών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της επίθεσης εναντίον της Νότιας Οσετίας.

Όπως έχει ήδη δημοσιεύει και στον ελληνικό τύπο: « Ο Αντρέι Parubiy συνιδρυτής τουSvoboda ενήργησε ως ” διοικητής της ασφάλειας ” στις διαμαρτυρίες , κατευθύνοντας τις επιθέσεις από το Δεξιό Τομέα – μια συμμαχία των φασιστών και των ακροδεξιών εθνικιστών , συμπεριλαμβανομένης της παραστρατιωτικής ουκρανική Εθνική Συνέλευση – ουκρανική Εθνική Αυτοάμυνα ( UNA – UNSO ) . Ντυμένοι με στολές σύμφωνα με το πρότυπο των Χιτλερικών Waffen SS , τα μέλη της επαίρονται γιατί πολέμησαν κατά Ρωσίας στην Τσετσενία, τη Γεωργία και το Αφγανιστάν.
Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.Τη Δευτέρα, ερευνητής και δημοσιογράφος F. William Engdahl … δήλωσε πρώτος ότι«μια νεοναζί μυστική στρατιωτική οργάνωση που συνδέεται με το ΝΑΤΟ έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε στοχευμένες επιθέσεις ελεύθερων σκοπευτών και στη βία που οδήγησε στην κατάρρευση της εκλεγμένης κυβέρνησης.»
Σύμφωνα με τον πηγές … χμ, βετεράνων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ … “ οι ελεύθεροι σκοπευτές προέρχονταν από μια ακρο-δεξιά στρατιωτική οργάνωση, γνωστή ως Εθνοσυνέλευση Ουκρανίας – Εθνική Αυτοάμυνα Ουκρανίας (UNA-UNSO), ” γράφει ο Engdahl.Η απαγορευμένη αλήθεια όμως είναι ότι …. η Δύση είχε κατασκευάσει – μέσω μίας προσεκτικά οργανωμένης επιχείρησης – τον σχηματισμό ενός καθεστώτος που στελεχώθηκε από Νεο-ναζί … και τώρα τους αδειάζει….Χμ, αφού … η Δύση κατάλαβε την γκάφα της …. ( λύνοντας συν τοις άλλοις και τα χέρια του Πούτιν στην Κριμαία ) … τώρα προφανώς αρχίζει τις διαρροές μέσω της διοχέτευσης των συνομιλιών που υποκλέπτει … ο μεγάλος αδελφός … ακόμη και από και το αφεντικό των εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ Κάθριν Άστον, διαρρέοντας ηχογράφηση ενός τηλεφωνήματος της με τον υπουργό Εξωτερικών της ΕσθονίαςUrmas Paet ….

Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.Οι έως τώρα προσπάθειές τους να απεικονίσουν την άκρα δεξιά ως μια περιθωριοποιημένη μειονότητα που έχει προκύψει σχεδόν εν μία νυκτί δεν έγινε πιστευτή. Υπάρχουν πολλά ακαδημαϊκά έγγραφα όπου περιγράφουν λεπτομερώς το ρόλο και τη σημασία της ακροδεξιάς στην Ουκρανία που εκτείνεται δεκαετίες πίσω …
Εδώ ο ηγέτης των νεοναζί Oleh Tyahnybok …. ενώ τείνει το χέρι κατά τον γνωστό πλέον « αρχαιοελληνικό χαιρετισμό …. »

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο , το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο ζήτησε να απαγορευθεί το Svoboda. Αλλά σήμερα στην μη εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, με επικεφαλής τον διορισθέντα από τις ΗΠΑ πρώην κεντρικό τραπεζίτη Arseniy Yatsenyuk(από τον Νοέμβριο 2003 – Φεβρουάριο 2005, ο Yatsenyuk υπηρέτησε ως ο πρώτος αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας) … ενω στο φασιστικό κόμμαSvoboda, έχει δοθεί ο έλεγχος των έξι ζωτικών υπουργείων σε αντάλλαγμα για την συμμετοχή του στο πραξικόπημα …

Οι ιδιωτικοποιήσεις από εταιρίες και διεθνείς τράπεζες, φαίνεται οτι δεν ήταν αρκετές και έτσι τώρα που ο ακροδεξιός τραπεζίτης Arseniy Yatsenyuk στρογγυλοκάθεται πάνω από το Κοινοβούλιο, και οι τραμπούκοι φασίστες έχουν τον έλεγχο των δρόμων … αφήνοντας ορθάνοιχτη την πόρτα για περαιτέρω λεηλασία …. είναι σαφές ότι τώρα το ΔΝΤ θα καταντήσει την Ουκρανία μία από τις φτωχότερες χώρες στην Ευρώπη, χάρη στην κλεπτοκρατία που υποστηρίζεται από την Ουάσιγκτον και την Wall Street,
Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.
Την Τετάρτη, ανακοινώθηκε ότι το υπόλοιπο του πακέτου βοήθειας της ΕΕ συνολικού ποσού 11 δισεκατομμύρια ευρώ … Εξαρτάται από την Ουκρανία … εάν θα συμμορφωθεί με την εφαρμογή των σκληρών μεταρρυθμίσεων.
Το ΔΝΤ εξακολουθεί να εργάζεται για το δικό του πακέτο βοήθειας της.

«Σύμφωνα με μια έκθεση της Kommersant – Ουκρανίας, το υπουργείο Οικονομικών των ανδρείκελων της Ουάσιγκτον στο Κίεβο, που προσποιείται ότι είναι μια κυβέρνηση … έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο οικονομικής λιτότητας που θα μειώσουν τις συντάξεις στην Ουκρανία από 160 $ έως 80$, έτσι ώστε οι Δυτικοί τραπεζίτες που δάνεισαν χρήματα στην Ουκρανία να μπορέσουν να αποπληρωθούν σε βάρος των φτωχών της Ουκρανίας.»
Αυτή η υποστηρίκτρια της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ έχει λάβει την ανταμοιβή της : μία περικοπή 50 % στην σύνταξή της ..

Όπως πάντα, πρόκειται για την πρόληψη μιας προεπιλογής, κατά την οποία οι ομολογιούχοι και οι δανειστές, συμπεριλαμβανομένων πολλών δυτικών τραπεζών, hedge funds και άλλων κερδοσκόπων, θα ένιωθαν τελικά τα δόντια της ελεύθερης αγοράς και θα αναγκάζονταν να έχουν απώλειες …Χμ, μεγάλες απώλειες, που ίσως να ηταν αρκετά μεγάλες ώστε να βουλιάξει ένας ή πολλοί δανειστές.
Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να επιτραπεί να συμβεί … Αντ ‘αυτού, οι ουκρανοί φορολογούμενοι αλλά και φορολογούμενοι απο άλλες χώρες θα πρέπει να στραγγαλιστούν για την διάσωση αυτών των ομολογιούχων και των δανειστών … Αλλά έμμεσα …. Χμ, με το πρόσχημα της διάσωσης των ουκρανικού λαού.
Ακτιβιστές της πλατειάς Μαϊντάν εκπαιδεύτηκαν από το ΝΑΤΟ.
Για το ΔΝΤ και την οικονομική ελίτ, η Ουκρανία δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα δελεαστικό γεύμα : « φυσικό αέριο (έστω και σχιστολιθικό) … αγωγοί … διαφοροποιημένη βαριά βιομηχανία που προμήθευε μοναδικό εξοπλισμό … εύφορο μαύρο χώμα όπου παράγεται περισσότερο από το ένα τέταρτο της πρώην σοβιετικής γεωργικής παραγωγής, και αγροκτήματα που παρέχουν σημαντικές ποσότητες κρέατος, γάλακτος, σιτηρών, λαχανικών σε άλλες δημοκρατίες », σημειώνει ο ΑΒΟ, μια ιστοσελίδα που καλύπτει τους ενεργειακούς πόρους .

HEIL GAP ( or mind the GAP)


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6478.html