Γιατί τα δυτικά μέσα ενημέρωσης εμπνέονται από τον αρχηγό της Ρωσικής Αντιπολίτευσης που λαμβάνει μόνο το 2%;


Γιατί τα δυτικά μέσα ενημέρωσης εμπνέονται από τον αρχηγό της Ρωσικής Αντιπολίτευσης που λαμβάνει μόνο το 2%;Γιατί τα δυτικά μέσα ενημέρωσης εμπνέονται από τον αρχηγό της Ρωσικής Αντιπολίτευσης που λαμβάνει μόνο το 2%;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Soros προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία με τον πράκτορα του και αρχηγό της Ρώσικης Αντιπολίτευσης Aleksey Navalny

ΠΗΓΗ
Ο Ρώσος “ακτιβιστής” της αντιπολίτευσης Alexei Navalny έχει δημιουργήσει πρόσφατα πολλούς τίτλους και αποτέλεσε αντικείμενο μακρόχρονης δημοσίευσης την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα The Guardian από τον Shaun Walker. Η Guardian γράφει τακτικά για το θέμα του Navalny. Υπάρχουν 728 άρθρα του Guardian που αναφέρουν το όνομά του. Ο θεματοφύλακας αναφέρει επίσης 377 για τον αείμνηστο Boris Nemtsov και ένα τεράστιο 1.590 για τον σιωνιστή ολιγαρχικό Mikhail Khodorkovsky τον οποίο και φυλάκισε ο Πούτιν.

Γιατί τα δυτικά μέσα ενημέρωσης εμπνέονται από τον αρχηγό της Ρωσικής Αντιπολίτευσης που λαμβάνει μόνο το 2%;4 Αυτό έρχεται σε αντίθεση με μόλις 114 άρθρα που αναφέρουν τον ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Γκενάντι Ζυγουανόφ, και 163 που αναφέρουν τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, επικεφαλή του Εθνικιστικού Κόμματος της Ρωσίας.

Το Daily Telegraph είναι ακόμη πιο ακραίο, με 1100 άρθρα για το Navalny, 554 για τον Khodorkovsky και 287 για τον Nemtsov, σε σύγκριση με μόνο 92 για τον Zhirinovsky, 85 για τον Zyuganov και 51 για τον Kasyanov.
Το σκορ για την Washington Post είναι Khodorkovsky 341, Navalny 272, Nemtsov  205, Ζιρινόφσκι- 59, Kasyanov 56 Και Zyuganov 28.
Για τη Tellegraph: Khodorkovsky  337, Kasyanov 106, Nemtsov 80, Zyuganov 65, Ζιρινόφσκι 61,Navalny 36
Και για το Toronto Star, Nemtsov 82, Navalny 75, Khodorkosvky  59, Ζιρινόφσκι 26, Ο Κασιάνουφ και ο Ζυγουανόφ  και οι δύο 21.

Το πρότυπο είναι αρκετά σαφές: οι ηγέτες της “συστημικής” αντιπολίτευσης της Ρωσίας λαμβάνουν πολύ λιγότερη κάλυψη στα δυτικά μέσα ενημέρωσης από ό, τι τα μέλη της «φιλελεύθερης» και της «μη συστημικής» αντιπολίτευσης.

Η υπερβολική προσοχή που δόθηκε στην μη συστημική αντίθεση δίνει μια εντελώς εσφαλμένη εντύπωση της πολιτικής σημασίας της. Ως επί το πλείστον, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δίνουν στους δημοσιογράφους Zyuganov και Zhirinovsky, οι οποίοι είναι επικεφαλής σημαντικών πολιτικών κομμάτων που κατέκτησαν το 13% περίπου των ψήφων στις εκλογές του περασμένου έτους, λιγότερη προσοχή από τους Kasyanov και τον Nemtsov που κοινούνται σε μονοψήφιους αριθμούς.

Ο Ναβάλνυ πληροφοριακά λαμβάνει μόλις το 2% του Ρωσικού κράτους!!!!!!