ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!


ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Οι «εθνικιστές» της Ουκρανίας (της οργάνωσης UPA) όπως και τώρα, έτσι και παλιά, δεν ήταν παρά μισθοφόροι των «Δυτικών» και του Σιωνισμού!!!

Τα εγκλήματα που διέπραξαν το 1943, εναντίον 50.000 Πολωνών κατοίκων της Ουκρανίας, θυμίζουν τις θηριωδίες που διαπράττουν και σήμερα οι μισθοφόροι των Δυτικών και του Ισραήλ.
Αρρωστημένοι εγκληματίες, που σκότωναν γυναίκες, γέρους και παιδιά για …παραδειγματισμό, όπως ακριβώς κάνουν και σήμερα οι εκπαιδευμένοι από το Ισραήλ δήθεν …Ισλαμιστές.
Ειδικά για όσους παίρνουν κατά γράμμα την φιλοσυμμαχική σιωνιστκή ιστοριογραφία, που μας επέβαλαν τα αφεντικά μας…
Αν αντέχετε τις σκληρές εικόνες μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, με ποιον τρόπο έδρασαν οι σύμμαχοι του Ισραήλ στην Ουκρανία.
express-kamchatka.

Μία απίστευτη εθνοκάθαρση, που ποτέ δεν διδαχτήκαμε στα σχολεία, γιατί ως γνωστόν οι σφαγείς είναι ΠΑΝΤΑ «καλοί και δίκαιοι» και σφάζουν ΠΑΝΤΑ με το δίκιο τους, αν υπηρετούν τους σιωνιστές και τα αρρωστημένα τους σχέδια.

Στην τρίτη φωτογραφία ο αρχιραββίνος της Οδησσού, μαζί με εκπρόσωπο του ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (των δολοφόνων που εκπαίδευσαν Ισραηλινοί) σβήνουν μαζί αντισιωνιστικά συνθήματα, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι οι δήθεν εθνικιστές της Ουκρανίας ΔΕΝ είναι …αντισιωνιστές…
…Δηλαδοί είναι οι «καλοί».

Ομοίως από την ίδια συμβολική συνεργασία οι «σύμμαχοι» στην Δύση πήραν το μήνυμα για το ποιος ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους δολοφόνους και πραξικοπηματίες του Κιέβου.
Και το Indymedia του Soros επίσης διευκρινίζει ότι οι δολοφόνοι του Δεξιού Τομέα είναι καλοί, μιας και είναι φίλοι του Ισραήλ.

Σε άρθρο Ισραηλινής Εφημερίδας αναφέρεται ότι «εκλεκτός» βετεράνος πολέμου, που σκοτώθηκε στην Ουκρανία, ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ και ΟΡΓΑΝΩΝΕ τους «αυθόρμητους διαδηλωτές», ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ, προκειμένου να πέσει ο Γιανούκοβιτς, να απελευθερωθεί η εκλεκτή Τιμοσένκο και να αναλάβουν εκ νέου την ηγεσία της χώρας οι σιωνιστές.

Σίγμα