Χαίρεται ο Σόρος που επέβαλλε την Τιμοσένκο καταστρέφοντας την Ουκρανία.


Χαίρεται ο Σόρος που επέβαλλε την Τιμοσένκο καταστρέφοντας την Ουκρανία.

Χαίρεται ο Σόρος που επέβαλλε την Τιμοσένκο καταστρέφοντας την Ουκρανία.
Βαλκανικό Περισκόπιο
Χαίρεται ο Σόρος που επέβαλλε την Τιμοσένκο καταστρέφοντας την Ουκρανία.

Η προπαγάνδα του ιδρύματός του «Open Society Foundation» και οι κατευθυντήριες γραμμές σε Μέρκελ και ΔΝΤ.

Όταν ένας διεθνής κερδοσκόπος, όπως ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος, βιάζεται να προδιαγράψει την έκβαση των εξελίξεων στην Ουκρανία, με προσωπικό του άρθρο-παρέμβαση, τότε κάτι δεν πάει καλά στην υποτιθέμενη «νίκη της δημοκρατίας» του συνονθυλεύματος νεοναζί, Ισραηλινών παραστρατιωτικών, φιλογερμανών μποξέρ και διεφθαρμένων
τυχοδιωκτών Ουκρανών πολιτικών, όπως η Γιούλια Τιμοσένκο.

Ο μεγαλοκαρχαρίας των αγορών, μόλις αποπέμφθηκε ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, έγραψε πως είναι «ανέλπιστα θετικές» οι εξελίξεις στο Κίεβο και έδωσε «γραμμή» σε Μέρκελ και ΔΝΤ για τις επόμενες κινήσεις τους, προς την πλήρη οικονομική υποδούλωση του ουκρανικού λαού.
«Μετά από ένα κρεσέντο τρομακτικής βίας, η ουκρανική εξέγερση είχε ένα ανέλπιστα θετικό αποτέλεσμα. Κόντρα σε όλες τις λογικές προβλέψεις, μια ομάδα πολιτών, οπλισμένων με τίποτα περισσότερο από ρόπαλα και ασπίδες φτιαγμένα από χαρτόκουτα και μεταλλικά σκουπίδια, κατάφερε να κάμψει την αστυνομική δύναμη που χρησιμοποιούσε αληθινά πυρά. Υπήρξαν πολλές απώλειες, όμως οι πολίτες υπερίσχυσαν. Ήταν μία από αυτές τις ιστορικές στιγμές που αφήνουν ένα διαρκές αποτύπωμα στη συλλογική μνήμη της κοινωνίας».

Την ώρα που δημοσιεύονται οι γραμμές του Σόρος, βίντεο «ντοκουμέντα» από μαρτυρίες πολιτών και «εθελοντών» στο κίνημα διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής βίας κατακλύζουν το διαδίκτυο, με «σπόνσορα» το ίδρυμά του «Open Society Foundation».
newsbomb.gr
Ουκρανικό πουταναριό εν δράσει… Υψηλή διπλωματία…

esxatianasxesi.blogspot.gr

Επανάσταση στο Κίεβο, ε; Ευρωπαϊκό «όραμα» και μαλακίες, ε; Πάρτε μείωση ΚΑΤΑ 50% (!!!) των συντάξεών σας τώρα κορόιδα (δυτικο-) Ουκρανοί… Φάτε επανάστασιν… Είναι «κακιά» η Ρωσία και… «κούκλα» (η πανούκλα) η Δύση. Θα φάτε (κι εσείς) καλά… Όπως εμείς…

esxatianasxesi.blogspot.gr

Ουκρανία: Η κυβέρνηση θα περικόψει τις συντάξεις κατά 50 τοις εκατό

Χαίρεται ο Σόρος που επέβαλλε την Τιμοσένκο καταστρέφοντας την Ουκρανία.
…θα πάνε στα 80 δολάρια το μήνα

Η ουκρανική κυβέρνηση σκοπεύει από το Μάρτιο να μειώσει τις συντάξεις κατά 50% για τη βελτιστοποίηση των δημοσιονομικών δαπανών, γράφει η εφημερίδα «Κόμμερσαντ της Ουκρανίας», επικαλούμενη το υπουργείο Οικονομικών της χώρας και το αντίστοιχο σχέδιο που διατέθηκε προς δημοσίευση.

Το έγγραφο αναφέρει ότι σοβαρές περικοπές στις δαπάνες θα αφορούν κυρίως στο κοινωνικό κράτος. Οι νέες ουκρανικές αρχές έχουν επανειλημμένα δηλώσει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο πρωθυπουργός της προσωρινής κυβέρνησης, Αρσένι Γιατσένγιουκ, είπε νωρίτερα ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, τα ταμεία είναι άδεια και δεν θα καταβληθούν οι δημόσιες δαπάνες κατά τις επόμενες εβδομάδες.

Σημειώνεται ότι η μέση σύνταξη στην Ουκρανία είναι 160 δολάρια ΗΠΑ.

Στην Ουκρανία στις 22 Φεβρουαρίου έγινε μια αλλαγή της κυβέρνησης, που έχει σημεία ενός πραξικοπήματος. Η Βερχόβνα Ράντα του ανατραπέντος προέδρου, Βίκτορος Γιανουκόβιτς από την εξουσία, άλλαξε το σύνταγμα για τα καθήκοντα του προέδρου.

Μια σειρά από περιοχές στην ανατολική και νότια Ουκρανία, καθώς και στη Κριμαία, δεν αναγνωρίζουν τη νομιμότητα των αποφάσεων της Βερχόβνα Ράντα, πιστεύουν ότι παράνομα εκδιώχθηκε ο πρόεδρος Γιαννουκόβιτς και αποφάσισαν να διοργανώσουν δημοψήφισμα για το μέλλον των περιοχών τους, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.