Η Ουκρανία ως μέλος του ΝΑΤΟ θα σημαίνει μόνο ένα πράγμα – Πόλεμο με τη Ρωσία


Η Ουκρανία ως μέλος του ΝΑΤΟ θα σημαίνει μόνο ένα πράγμα - Πόλεμο με τη ΡωσίαΗ Ουκρανία ως μέλος του ΝΑΤΟ θα σημαίνει μόνο ένα πράγμα – Πόλεμο με τη Ρωσία

ΠΗΓΗ
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Πόροσενκο έχει εγκρίνει νομοθετικά την πρόθεση της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Από τώρα και στο εξής, η ένταξη στο ΝΑΤΟ θα θεωρείται προτεραιότητα στην κρατική πολιτική της Ουκρανίας.
“Έχει υπογραφεί ένας νόμος, ο οποίος καθορίζει την ένταξη στην συμμαχία ως προτεραιότητα των εθνικών συμφερόντων του κράτους”, ανέφερε ο Πόροσενκο στη σελίδα του Facebook.

Σημείωσε ότι οι ουκρανικές αρχές θα πρέπει να κάνουν πολλή δουλειά για τη μεταρρύθμιση των τομέων της ασφάλειας και της άμυνας για την εκπλήρωση των κριτηρίων ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Νωρίτερα, η Ουκρανία υιοθέτησε ένα νέο στρατιωτικό δόγμα και καθόρισε την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ ως πρωταρχικό στόχο της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Στη συνέχεια, η βουλευτής της Ουκρανίας Nadiya Savchenko κάλεσε το Κίεβο να μην ταπεινωθεί πριν από το ΝΑΤΟ, αλλά να δημιουργήσει ένα ισχυρό στρατό από μόνο του. Ένας στρατός στρατιωτικός θα επιτρέψει στην Ουκρανία να ενταχθεί στη Βορειοατλαντική Συμμαχία επί ίσοις όροις, ανέφερε.
Μια έρευνα που διεξήχθη στην Ουκρανία έδειξε ότι το 40 τοις εκατό των Ουκρανών θέλουν τη χώρα να ενταχθεί στη συμμαχία.

Ο Πόροσενκο έχει υπογράψει το νόμο για την φιλοδοξία της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Σημαίνει ότι οι βάσεις του ΝΑΤΟ θα εμφανιστούν μόλις 600 χιλιόμετρα από τη Μόσχα; Πόσο γρήγορα μπορεί αυτό να συμβεί; ”
«Αυτές οι νόμοι έχουν καθαρά προπαγανδιστική φύση, κανείς δε θα δεχτεί την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ στη θέση που η χώρα παραμένει σήμερα, οι δηλωμένες προθέσεις δεν σημαίνουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, η Γεωργία κάνει τα ίδια εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τα πράγματα είναι σωστά Αλλά η Γεωργία έχει μια ανεπίλυτη σύγκρουση και το ΝΑΤΟ αντιλαμβάνεται ότι η Γεωργία προσβλέπει στην ένταξη της συμμαχίας στην επίλυση των εδαφικών προβλημάτων της μέσα από τα χέρια του ΝΑΤΟ.

Η εισδοχή της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα σημαίνει μόνο ένα πράγμα: έναν πόλεμο με τη Ρωσία, το ΝΑΤΟ δεν το χρειάζεται αυτόή μήπως τον χρειάζονται για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη του οργανισμού;!

Αν ήθελαν να πολεμήσουν, θα είχαν ήδη ξεκινήσει αυτόν τον πόλεμο, για παράδειγμα, αφού η Ρωσία επέστρεψε την Κριμαία, Όσο καιρό το ΝΑΤΟ δεν έχει ξεκινήσει, αυτό σημαίνει ότι δεν θα αφήσουν την Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, αλλά μπορούν επίσης να αλλάξουν γνώμη και να κάνουν την Ουκρανία μέλος του ΝΑΤΟ για να ξεκινήσει έναν πόλεμο με τη Ρωσία.
Ο Πόροσενκο έχει υπογράψει το νόμο για την φιλοδοξία της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Σημαίνει ότι οι βάσεις του ΝΑΤΟ θα εμφανιστούν μόλις 600 χιλιόμετρα από τη Μόσχα; Πόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί αυτό; ”

“Η Ουκρανία ως μέλος του ΝΑΤΟ είναι εξαιρετικά απίθανο στο άμεσο μέλλον και εκείνοι οι νόμοι που έχει υπογράψει ο Πόροσενκο δεν είναι παρά προπαγάνδα”.