Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Smiley face

Πούτιν: Κάποιος συλλέγει σκόπιμα το βιολογικό υλικό των Ρώσων !

Πούτιν: Κάποιος συλλέγει σκόπιμα το βιολογικό υλικό των Ρώσων !Πούτιν: Κάποιος συλλέγει σκόπιμα το βιολογικό υλικό των Ρώσων !
ΠΗΓΗ
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου για την Ανάπτυξη της Κοινωνίας των Πολιτών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσε ότι κάποιος με άγνωστους σκοπούς συλλέγει βιοϋλικά Ρωσών σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο διευθυντής  του Ρωσικού Δημόσιου Ινστιτούτου ψηφοφορίας  είπε ότι κάποιοι άνθρωποι με τη βοήθεια των συστημάτων παρακολούθησης βίντεο συλλέγουν εικόνες των Ρώσων πολιτών με άγνωστους στόχους.

«Αλλά οι εικόνες είναι συγκεκριμένα από το ο βιολογικό υλικό από  ολόκληρη τη χώρα και σε διαφορετικές εθνοτικές ομάδες και  ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αυτό είναι το ερώτημα -…; Αυτό είναι που κάνει τα πράγματα σκόπιμα και επαγγελματικά . Αυτό είναι ένα αντικείμενο πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος “, δήλωσε ο Πούτιν.

Βιολογικό υλικό για την Πολεμική Αεροπορία

Στα μέσα Ιουλίου στο χώρο των δημοσίων συμβάσεων Ομοσπονδιακών επιχειρηματικών  ευκαιριών  [1], δόθηκε στη δημοσιότητα μια σύμβαση, η οποία λέει ότι η διοίκηση αεροπορικής εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ενδιαφέρεται για την αγορά 12 δείγματα RNA και 27 δειγμάτων  αρθρικής μεμβράνης, που παράγουν τα απαραίτητα για την λειτουργία του αρθρικού υγρού των αρθρώσεων.
Οι αιτήσεις για την υποβολή προσφορών έγιναν αποδεκτές μέχρι τις 27 Ιουλίου.

“Όλα τα δείγματα της πρόσφατα κατεψυγμένης αρθρικής μεμβράνης ενός υγιούς ατόμου και του ριβονουκλεϊκού οξέος ενός υγιούς ατόμου πρέπει να είναι ρωσικής / ευρωπαϊκής προέλευσης”, ανέφερε η σύμβαση.

Μεταξύ των όρων της σύμβασης ήταν ενδείξεις ότι δωρητές αρθρικού υμένα δεν θα πρέπει να έχουν τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος και να μην είναι προσβεβλημένοι από  τον ιό HIV, της ηπατίτιδας Β, C ή σύφιλης.  Σημειώθηκε ότι τα δείγματα κελύφους και RNA μπορούν να προέρχονται από διαφορετικούς δότες. Όταν δόθηκαν , ήταν απαραίτητο να διευκρινιστεί το φύλο, η ηλικία, η εθνικότητα, το ιστορικό του καπνίσματος, το ιατρικό ιστορικό, το ύψος, το βάρος και άλλα δεδομένα.

Δείγματα δωρητών από την Ουκρανία δεν έγιναν δεκτά.

Η σύμβαση δεν διευκρινίζει γιατί η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ χρειάζεται ένα βιολογικό υλικό από τους Ρώσους.

Εργαζόμενοι με γνώση της Ρωσικής γλώσσας

Ενδιαφέρθηκε για τους Ρώσους η  Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών (CIA). Το Γραφείο άνοιξε μια πρόσληψη εργαζομένων με γνώση της ρωσικής γλώσσας.
“Είστε πολίτης των ΗΠΑ με τριτοβάθμια εκπαίδευση; ενδιαφέρεστε για την εθνική ασφάλεια; Οι ικανότητές σας χρειάζονται εδώ”, ανέφερε η CIA στο Twitter στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η επιγραφή στην εικόνα που επισυνάπτεται στο μήνυμα σημείωσε ότι “ως γλωσσικός αξιωματικός της CIA” μπορείτε να αποκαλύψετε την αλήθεια.

Το μήνυμα του τμήματος προκάλεσε έντονη αντίδραση από τους χρήστες. Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς έγραψε ότι ο “Trump έχει ήδη δουλειά”. Ένας χρήστης από το Ηνωμένο Βασίλειο έγραψε: “Αυτή είναι η πιο βαρετή θέση με μια προσφορά εργασίας.” Δεν βλέπετε ταινίες; “. Ένας άλλος χρήστης Twitter από τις ΗΠΑ έγραψε: «Αυτοί οι τύποι ξέρουν τι είναι το θέμα. Υπάρχουν φήμες ότι οι εκλογές πλησιάζουν στη Ρωσία».

Μια σειρά Ρωσόφωνων ειδικών ανακοινώθηκε επίσης στη Γερμανία. Τα πρόσθετα με γνώση της γλώσσας στα τέλη Μαρτίου αναζητούσαν στις ασκήσεις του Αμερικανικού στρατού.
Αυτούς που στρατολόγησαν  έπρεπε να μιμηθούν τον άμαχο πληθυσμό της περιοχής κρίσης (που αντιπροσωπεύει τους Ρώσους) στην περιοχή  του Hoenfels κοντά στη Νυρεμβέργη στο «εκπαιδευτικό σενάριο, κατά προσέγγιση στην πραγματικότητα». Κατά τη διδασκαλία τα ειδικά γιλέκα με υπέρυθρους αισθητήρες βοήθησαν να μετρηθεί ο αριθμός των «τραυματιών Ρώσων».